Persbericht 28 augustus 2019

Inschrijving ‘Design de Auto van de Toekomst’ geopend

Renault organiseert ‘Design de Auto van de Toekomst’. Heel Nederland wordt uitgedaagd om een zo goed mogelijk idee over de auto van de toekomst te delen, waarna drie finalisten hun toekomstvisie met bijpassend design mogen uitwerken met hulp van een professionele schetser. De finalisten maken bovendien kans op één jaar gratis 100% elektrisch rijden in de nieuwe Renault ZOE

We staan aan het begin van een nieuw tijdperk op het gebied van mobiliteit. Er zijn ingrijpende wijzigingen op komst, de verstedelijking ontwikkelt zich snel. Renault omarmt deze trends en zoekt naar manieren om mensen op een efficiënte, duurzame en betaalbare wijze te vervoeren. Renault doet dit met een duidelijke visie: het eenvoudiger maken van het alledaagse leven in 2030 met mobiliteit die 100% elektrisch, verbonden, gedeeld en autonoom is.

Renault is benieuwd hoe men denkt over de auto van de toekomst. Iedereen met een duidelijke visie over de toekomst van mobiliteit in 2030 wordt uitgedaagd om zich op te geven voor de contest ‘Design de Auto van de Toekomst’.

Alle inzendingen worden beoordeeld door een vakkundige jury onder leiding van Laurens van den Acker, Senior Vice President of Corporate Design van Renault. De winnaar wordt tijdens Dutch Design Week (DDW) bekend gemaakt, waarvan Renault voor de tweede keer partner is.

Kijk voor meer informatie over ‘Design de Auto van de Toekomst’ op; designdeautovandetoekomst.nl

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!