MEGANE E-TECH ELECTRIC: RIJ-IMPRESSIE

De Megane E-Tech is 100% elektrisch en een combinatie van de levendigheid van een compacte sedan en de prestaties van een sportwagen. De elektrische motor met 220 pk, een direct koppel van 300 Nm en 20" lichtmetalen wielen geven een geheel nieuwe betekenis aan het woord 'autorijden'. Benieuwd naar de rijervaring? Bekijk onderstaande video van AutoWeek, hierin geven zij je een rij-impressie van de Megane E-Tech. 

NIEUWE TECHNOLOGISCHE INNOVATIES

Het nieuwe, revolutionaire CMF-EV-platform is uitgerust met een 60 kWh ultradunne batterij en een compacte elektrische motor van 160 kW. Dankzij een geoptimaliseerde gewichtsverdeling, langere wielbasis en een laag zwaartepunt is de auto uiterst flexibel en is er meer ruimte in de auto. Renault is pionier op het gebied van elektrische auto’s en blijft die rol spelen. Renault gaat nu nog verder door het CMF-EV-platform (Common Module Family and Electric Vehicles) op de markt te brengen.

Dit volledig nieuwe elektrische en modulaire platform is gericht op vernieuwing, emoties en prestaties. De auto beschikt over vele verbeteringen en innovaties, verlegt grenzen én legt de lat een stuk hoger op het gebied van energie-efficiëncy.

Wil je alles over de Megane E-Tech Electric te weten komen? Bekijk de Megane E-Tech Electric op onze site of  blijf op de hoogte!

Megane E-Tech Electric

Blijf op de hoogte 


 

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!