Nieuwe Renault Austral nu te reserveren

De volledig nieuwe Renault Austral is met ingang van vandaag online te reserveren. 
Nederland behoort met Frankrijk, Spanje, Italië en Duitsland tot de eerste landen in Europa waar dit mogelijk is.


Sinds de onthulling van de nieuwe Renault Austral in maart 2022 hebben al meer dan 34.000 geïnteresseerden zich aangemeld voor het ‘Austral Now’-klantenrelatieprogramma. Dit biedt exclusieve content via het eigen online platform, terwijl gebruikers kunnen rekenen op digitale activeringscampagnes tot aan de marktintroductie van de Renault Austral. Het reserveren van de nieuwe Renault Austral kan via de Austral-pagina op renault.nl.

INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

De nieuwe Renault Austral is ontworpen om een heel gezin optimaal comfort en gebruiksgemak te bieden. Het moderne interieur heeft een hightech cockpit en is onmiskenbaar ruim, praktisch en van hoge kwaliteit. Het OpenR-scherm behoort tot de grootste op de markt en geeft zowel het digitale instrumentenpaneel weer als het navigatie- en multimediascherm waarin de toonaangevende Google-services en -apps zijn geïntegreerd.

Daarnaast biedt de Renault Austral optimaal gebruiksgemak en praktische bruikbaarheid dankzij de in delen neerklapbare achterbank, die ook over een lengte van 16 cm verschuifbaar is. Hiermee kan in een handomdraai de bagageruimte of de beenruimte voor passagiers achterin worden vergroot. De Austral is gebaseerd op het CMF-CD-platform en leverbaar met de derde generatie vierwielbesturing van Renault: 4CONTROL Advanced. De Austral is de enige in het C-SUV-segment met deze technologie, waarmee ongeëvenaarde stabiliteit evenals de wendbaarheid van een stadsauto gerealiseerd wordt.

De zuinigste en schoonste motoren

E-Tech full hybrid

In de nieuwe Austral debuteert de tweede generatie van de E-Tech hybrid-aandrijflijn die is ontwikkeld en gepatenteerd door Renault. De E-Tech full hybrid zit boordevol geavanceerde technologie en maakt gebruik van een 1,2-liter driecilinder turbobenzinemotor in combinatie met een elektromotor op een 400 volt-systeem. Deze aandrijflijn wordt beschikbaar met vermogens van 160 en 200 pk (118 en 147 kW). Met een energie-efficiency van 42% behoort de Austral E-Tech full hybrid tot de beste in zijn klasse. Het gemiddelde brandstofverbruik van 4,5 l/100 km* is vergelijkbaar met dat van een moderne dieselversie. De CO2-uitstoot van 103 g/km* is indrukwekkend laag, terwijl de hybride-aandrijflijn garant staat voor extra rijplezier.

Mild hybrid advanced

Behalve de E-Tech full hybrid debuteert ook de 130 pk (96 kW) sterke mild hybrid advanced-aandrijflijn in de Renault Austral. De aandrijflijn combineert een 1,2-liter driecilinder turbobenzinemotor met een 48V lithium-ion-batterij en een startmotor. Die laatste helpt de verbrandingsmotor in situaties waarin de benzinemotor de meeste energie verbruikt – tijdens starten en accelereren – en levert extra trekkracht wanneer dat nodig is en helpt het brandstofverbruik te beperken. Daarmee realiseert de Austral mild hybrid advanced een best-in-class brandstofverbruik vanaf 5,2 l/100 km met een bijbehorende CO2-uitstoot vanaf 118 g/km.‘Austral Now’

Meer weten over de Austral? 

BEKIJK AUSTRAL

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!