Persbericht augustus 2017

Nieuwe Renault Mégane R.S

Raceliefhebbers opgelet: er is een nieuwe Renault Mégane R.S. Dit model beschikt als eerste auto in het segment van de ‘hot hatchback’ over 4CONTROL vielwierbesturing en is leverbaar met handbediende of automatische transmissie met dubbele koppeling en Sport- of Cup-chassis.

4CONTROL vielwierbesturing

Dankzij 4CONTROL is de bestuurder verzekerd van optimale wendbaarheid, hogere bochtsnelheden en meer stuurprecisie door de stuurhoek van de achterwielen aan te passen via een elektromechanische verbinding met de achteras. Om het prestatieniveau van de nieuwe Renault Mégane R.S. naar een hoger niveau te tillen hebben de experts van Renault Sport het systeem op specifieke wijze gekalibreerd.


Keuze uit twee onderstelconfiguraties

Er is voor de nieuwe Renault Mégane R.S. een keuze uit twee onderstelconfiguraties. Er is een Sport-chassis dat een uitzonderlijke combinatie van rijdynamiek en comfort voor dagelijks gebruik biedt. Daarnaast heeft men de keuze uit het Cup-chassis dat ontworpen is voor maximale prestaties op het circuit.

Hülkenbergs mening

Ben je benieuwd hoe de auto presteert? Bekijk onderstaand het filmpje wat Nico Hülkenberg van de nieuwe Renault Mégane R.S. vindt.

 

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!