Prijzen nieuwe Scenic E-Tech electric bekend

De geheel nieuwe Renault Scenic E-Tech electric is ontworpen met een focus op gezinnen en hun behoefte om vrij en veilig te reizen. Het model is 100% elektrisch, volledig up-to-date, duurzaam ontworpen en zit boordevol nuttige en intuďtieve technologie. Renault maakt de prijzen bekend van de Scenic E-Tech electric,  hierbij is de Scenic ook voor het eerst te bestellen.


De nieuwe Renault Scenic E-Tech electric is het eerste productiemodel dat het doel van Renault Group weerspiegelt om een autofabrikant van de volgende generatie te worden, die opkomt voor een eerlijke transitie. De finalist van de Auto van het Jaar 2024-verkiezing voldoet ook aan de behoeften van veeleisende wagenparken op het gebied van TCO (Total Cost of Ownership), om hun autokosten onder controle te houden en tegelijkertijd te genieten van een comfortabele actieradius.

 RIJBEREIK TOT 625 KM, 2 BATTERIJVERSIES EN 4 UITVOERINGEN

De nieuwe Renault Scenic staat symbool voor duurzaamheid. Zo bevat het interieur geen leer en zijn de stoelen gemaakt van volledig recyclebare materialen. Dit alles zonder concessies te doen aan stijl en comfort. De nieuwe Renault Scenic E-Tech electric is te bestellen met keuze uit vier uitvoeringen: evolution, techno, iconic en, voor het eerst bij een 100% elektrische Renault, ook als sportief getinte esprit Alpine.De uitvoeringen evolution en techno zijn leverbaar als comfort range met de 60 kWh-batterij, waarmee een actieradius tot 430 kilometer (WLTP) mogelijk is. De long range met de 87 kWh-batterij, die goed is voor een actieradius tot 625 kilometer (WLTP), is leverbaar vanaf de uitvoering techno.


PRIJZEN VAN DE NIEUWE RENAULT SCENIC E-TECH ELECTRIC

De prijzen van de nieuwe Renault Scenic E-Tech Electric beginnen bij €42.470,- voor de evolution comfort range met de 60 kWh-batterij. De prijzen van de long range met 87 kWh-batterij, die leverbaar is vanaf de uitvoering techno, beginnen bij € 47.970,-. De levering van de Scenic E-Tech electric start in het voorjaar van 2024.De nieuwe Renault Scenic E-Tech Electric is vanaf vandaag te bestellen bij Stam. Vraag onderstaand vrijblijvend een offerte aan en rijd als een van de eerste in de nieuwe Renault Scenic E-Tech Electric.

OFFERTE AANVRAGEN 

PRIJSLIJST DOWNLOADEN


 


✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!