Renault maakt prijzen van de nieuwe Trafic E-Tech electric bekend

De nieuwe 100% elektrische Trafic E-Tech electric is vanaf nu te bestellen bij Stam Renault Dealers. De elektrische variant van het succesnummer waarop ruim 2,4 miljoen ondernemers sinds 1980 vertrouwen, is te bestellen voor prijzen vanaf € 41.000,- (excl. BTW).

MEER INFORMATIE

OFFERTE AANVRAGEN


ALLE VOORDELEN VAN DE TRAFIC, MAAR DAN VOLLEDIG ELEKTRISCH

De Renault Trafic biedt de ruimste keuze in lengtematen, veelzijdigheid en laadmogelijkheden van alle bedrijfsauto’s. Dat geldt ook voor de nieuwe Trafic E-Tech electric:
  • Twee lengtematen (5,08 of 5,48 meter) en twee hoogtematen (1,967 en 2,498 meter)
  • Laadruimte (gesloten bestelwagen) variërend van 5,8 tot 8,9 kubieke meter
  • Tot 4,15 meter laadlengte (in de verlengde L2-versie, met scheidingswand en luik)
  • Tot 920 kg trekvermogen en 1,1 ton laadvermogen
  • Ook beschikbaar als platform-cabine
  • Uiterst modulair en welhaast onbeperkte aanpassingsmogelijkheden via een netwerk van ruim 359 gecertificeerde conversiepartners

KRACHTIG EN EFFICIËNT

De nieuwe Renault Trafic E-Tech electric is standaard uitgerust met een 52 kWh-batterij waarmee de bedrijfswagen een actieradius tot 294 kilometer (WLTP) biedt. Dat is ruim voldoende voor de meeste gebruikers, en dat tegen ongekend gunstige gebruiks- en eigendomskosten.

Klanten van de Renault Trafic E-Tech electric hebben keuze uit meerdere laadopties en kunnen gebruikmaken van diverse specifieke diensten via de MyRenault smartphone-app en het Renault Easy Link-multimediasysteem dat standaard geleverd wordt in alle uitvoeringen.

De nieuwe Renault Trafic E-Tech electric is vanaf nu te bestellen. Levering van de verlengde L2-versie (H1 en H2 Gesloten bestel, Platform cabine en Dubbele cabine) start in januari. De standaard lengtevariant L1 (H1 Gesloten bestel en Dubbele cabine) is vanaf begin 2024 bestelbaar.

Renault levert de Trafic E-Tech electric standaard inclusief 8 jaar of 160.000 kilometer garantie op de batterijcapaciteit. Als de capaciteit van de batterij binnen de garantietermijn onder 70% van het nominale niveau daalt, dan garandeert Renault kosteloze vervanging van de batterij.

Bekijk alle prijzen en specificaties van de nieuwe Trafic E-Tech electric.

MEER INFORMATIE

OFFERTE AANVRAGEN ✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!