Renault Austral winnaar ‘Best Buy Car of Europe 2023’ 

De Renault Austral is verkozen tot ‘Best Buy Car of Europe 2023' door de AUTOBEST-jury. De AUTOBEST-jury bestaat uit 31 journalisten uit 31 Europese landen. Enkele weken geleden zijn zes finalisten geselecteerd waaruit de Renault Austral is verkozen tot de beste. De Renault Austral is namelijk de auto die het beste voldoet aan de wensen van de Europese consumenten.


 De Renault Austral won eind vorig jaar ook al de titel SMARTBEST 2023. Deze titel heeft de Renault Austral binnen gesleept met het OpenR Link-multimediasysteem met Google Automotive Services. Dit zorgt ervoor dat de Austral de auto is met de beste connectiviteit binnen Europa. 

BEKIJK DE RENAULT AUSTRAL

 De Renault Austral is de technologische, efficiënte SUV voor iedereen! 

Met de Austral wil Renault het C-segment heroveren. Met de Austral richt Renault zich op alle klanten, zowel particulier als zakelijk, die een onderscheidende en stijlvolle SUV zoeken. 

De Renault Austral biedt de beste technologie en maakt die bereikbaar voor iedereen. De auto heeft 32 geavanceerde rijhulpsystemen, het 4Control advanced vierwielbesturingssysteem, een OpenR Link-multimediasysteem met de beste apps en diensten van Google en een bijzonder efficiënte E-TECH full hybrid aandrijflijn met een vermogen van 200 pk (147 kW), zonder compromissen op het gebied van rijplezier.

“De Renault Austral wint de titel AUTOBEST 2023. Dat is een mooie erkenning voor alle teams van Renault die aan de ontwikkeling en productie hebben gewerkt. Zij mogen trots zijn. De AUTOBEST-juryleden hebben goed begrepen dat onze nieuwe SUV in het C-segment het beste van twee werelden is: een full hybrid auto die volledig elektrisch rijdt in de stad en die met zijn uiterst efficiënte hybride aandrijflijn ook lange afstanden kan afleggen zonder de batterij te moeten opladen. Met OpenR Link en Google Automotive Services biedt de Austral ook de allerbeste diensten, connectiviteit en apps en dompelt de bestuurder onder in een intuïtieve rijervaring.”
Fabrice CAMBOLIVE, Chief Operating Officer van Renault

“De Renault Austral vertegenwoordigt de toekomst van Renault. Dit is het beste model van het merk, gemaakt van hoogwaardige materialen, met een kwalitatief zeer hoogwaardige uitstraling, uitstekende rijcapaciteiten, een indrukwekkend design en waarschijnlijk de beste connectiviteitstechnologieën aan boord. Hij is uitgerust met de E-TECH full hybrid aandrijflijn, die wij eerder al onderscheidden met de TECHNOBEST-titel. Van de zes finalisten van deze editie van de AUTOBEST-verkiezing maakte de Austral de meeste indruk op de jury; daarom hebben dus veel juryleden op de Renault gestemd. Deze jury is op basis van het aantal vertegenwoordigde landen de grootste onafhankelijke jury van Europese automedia. Door met de Austral de titel ‘Best Buy Car of Europe 2023’ te winnen, keert Renault terug aan de top van onze competitie!”
Dan VARDIE, oprichter en voorzitter van de organisatie AUTOBEST

BEKIJK DE RENAULT AUSTRAL

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!