Persbericht 14 maart 2019

RENAULT INTRODUCEERT TRAFIC LIMITED

• Luxe en zeer rijk uitgeruste uitvoering van de Renault Trafic
• Aangedreven door sterkste motorvariant ENERGY dCi 145 TwinTurbo
• Leverbaar als Dubbele Cabine voor prijzen vanaf € 39.090,-

Renault introduceert een nieuwe topversie in het bedrijfswagenaanbod van de Trafic: de LIMITED. Zoals de naam al aangeeft, is deze uitvoering beschikbaar in een beperkte oplage, in dit geval honderd stuks.

De Renault Trafic LIMITED is standaard uitgerust met de krachtige ENERGY dCi 145 TwinTurbo dieselmotor. Dankzij de dubbele turbo is een hoog koppel over een breed toerenbereik beschikbaar, terwijl de Trafic hiermee ook behoort tot de schoonste en zuinigste bedrijfswagens in zijn segment. De Trafic ENERGY dCi 145 TwinTurbo levert een vermogen van 107 kW (145 pk) en een maximumkoppel van 340 Nm bij een gemiddeld brandstofverbruik van 6,3 l/100 km (164 gram CO2/km).

De Trafic LIMITED wordt geleverd als Dubbele Cabine voor prijzen vanaf € 39.090,- exclusief BTW en BPM. De LIMITED is een opvallende verschijning die aan de buitenzijde is te herkennen aan de zilvergrijze accenten in de voorbumper en aan de zijkant, de striping over de flanken en het LIMITED logo. Ook is de Trafic LIMITED uitgerust met led-dagrijverlichting en een in hoogglans zwart uitgevoerd Renault logo in de grille.

Verder komt de LIMITED standaard met sidesteps en zwarte dakrails die specifiek voor de Trafic zijn ontwikkeld. Die zorgen niet alleen voor een stoere uitstraling, maar zijn ook zeer praktisch. In combinatie met de verschuifbare dwarsdragers (accessoire) wordt een volwaardige imperiaal gecreëerd die bovendien het brandstofverbruik en windgeruis nauwelijks beïnvloedt.

Ook is aan het interieur veel aandacht besteed. Het is opvallend luxe uitgerust. Zo zijn de stoelen bekleed met eco-leder dat speciaal ontwikkeld is voor intensief gebruik en leverbaar is in de kleuren zwart, bruin of rood. De rijke uitrusting wordt verder onderstreept door het R-LINK multimediasysteem met geïntegreerde TomTom LIVE navigatie en DAB digitale radio, de achteruitrijcamera, automatische airconditioning, automatisch dimmende binnenspiegel, bumperdelen in carrosseriekleur, de Renault Handsfree card en metallic lak.

De Renault Trafic LIMITED is per direct te bestellen en staat vanaf mei in de showroom bij de Renault PRO+ dealers.

MAAK AFSPRAAK BEDRIJFSWAGENADVISEUR✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!