Persbericht 10 december 2018

Renault kondigt nieuw elektrisch deelautoproject in Amsterdam aan

Renault kondigt aan tweehonderd exemplaren van de elektrische ZOE te leveren voor een nieuw 100% elektrisch deelautoproject in Amsterdam. De Renault ZOE deelauto’s zijn vanaf medio januari 2019 door heel Amsterdam beschikbaar. Ze worden strategisch geplaatst bij onder meer bij OV-stations, maar kunnen overal binnen de parkeerzone in Amsterdam achtergelaten worden door gebruikers. De Renault ZOE leent zich uitstekend voor ritten tot ver buiten de stad Amsterdam. De ambitie is om tevens autodeelprojecten uit te rollen in andere grote steden in Nederland.

Renault anticipeert hiermee op de behoefte aan flexibele mobiliteit van Amsterdammers voor zowel ritten in de zakelijke sfeer als privé.

De Renault ZOE is zeer geschikt als carshare-auto vanwege de actieradius, oplaadeigenschappen, het gebruiksgemak, de ruimte voor passagiers en bagage en de wendbaarheid. De Renault ZOE is volledig elektrisch en heeft een maximale range van 300 kilometer. Ideaal voor een dagje uit of rijden tussen vestigingen van bedrijven in verschillende steden. De ZOE beschikt met zijn Cameleon-lader over de snelste AC-lader in de markt en dat past perfect bij intensief gebruik zoals het autodelen.

ZOE is zeer geschikt als carshare auto vanwege de actieradius

Renault is in Europa de grootste aanbieder van elektrische carshare-auto’s met inmiddels 5.000 Renault ZOE deelauto’s in acht andere grote steden in Europa, waaronder Parijs en Madrid.

Meer informatie wordt bekend gemaakt in de aanloop naar de officiële lancering medio januari 2019.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!