Persbericht 12 oktober 2020

Renault Master nu ook als Work Edition

Renault introduceert een nieuwe uitvoering van de Master: de Work Edition. Deze versie combineert een extra rijke uitrusting met een klantvoordeel van € 1.300,-. Er is een ruime keuze uit lengte- en hoogtematen, toegestane maximumgewichten en motorvarianten om de bedrijfswagen perfect af te stemmen op de behoeften van de klant. 

De Renault Master Work Edition wordt geleverd als Gesloten Bestel en is standaard uitgerust met het MediaNav multimedia- en navigatiesysteem met 7-inch touchscreen en ondersteuning van Apple CarPlayTM en Android AutoTM. In het interieur zijn ook accenten in chroomkleur, een handig uitschuifbaar werkblad inclusief bekerhouder en een ‘Magic-drawer’-dashboardkastje te vinden. Verder is de grille verfraaid met verchroomde details, terwijl technologieën als cruisecontrol met snelheidsbegrenzer, Lane Departure Warning, Blind Spot Warning, dodehoekspiegel, parkeersensoren vóór en een achteruitrijcamera het rijden veiliger én relaxter maken.

Klanten kunnen de Work Edition perfect afstemmen op de behoeften dankzij de vele configuratiemogelijkheden. Zo is de bedrijfswagen beschikbaar in twee hoogte- en drie lengtematen, een groot aantal versies met toegestane maximumgewichten in beladen toestand (van 2,8 tot 3,5 ton), met een netto-laadinhoud van 8 tot 13 m3 en met keuze drie dieselmotoren: dCi 135, dCi 150 en dCi 180. Daarbij zijn de laatste twee naar wens leverbaar in combinatie met de Quickshift-transmissie.

De Renault Master Work Edition vertegenwoordigt een meerwaarde van € 2.600,- ten opzichte van de Comfort-uitvoering. De meerprijs bedraagt echter slechts € 1.300,-. De Work Edition is per direct te bestellen voor prijzen vanaf € 28.040,- (excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken). De eerste exemplaren worden dit jaar nog afgeleverd. Er is reeds een Renault Master Work Edition via Financial Lease beschikbaar vanaf € 259,-* per maand. 

OFFERTE AANVRAGEN

De genoemde vanafprijs is een adviesprijs excl. btw/bpm en onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto aan de klant. * Renault MASTER Work Edition Gesloten Bestel FWD L1H1 T28 dCi 135 EU6 zijn exclusief BTW/BPM en incl. onvermijdbare kosten. Maandbedrag is inclusief aanschaf GarantiePlus (verlengde garantie) én Renault Onderhoudscontract (allebei o.b.v. 48 maanden en 90.000 km), looptijd 48 maanden, 29% aanbetaling, 20% slottermijn en een financiering tegen 0% rente.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!