Solutrans: Renault opent offensief met vier wereldpremieres

Bezoekers van Solutrans, de beurs voor professionals uit de sector van het weg- en stadsvervoer, kunnen op 16 november voor het eerst kennismaken met vier nieuwe bedrijfsvoertuigen van Renault. Ook zet het merk er zijn erkende expertise op het vlak van aanpassingen en conversies in de verf, zodat elke vakman bij Renault de juiste transportoplossing vindt voor zijn behoeften. Nieuwe mobiliteitsvormen, een cruciale uitdaging voor de wereld van vandaag en morgen, staan eveneens in de schijnwerpers: elektriciteit met nieuwe Kangoo E-Tech electric en Master E-Tech electric, en waterstof met Master H2-TECH prototype.

Vier wereldpremières

Renault zal bezoekers verwelkomen op een ruim ingerichte stand van 1.000 m2 in hal 4. Binnen zijn tentoongestelde gamma bedrijfsvoertuigen laat Renault het publiek voor het eerst exclusief kennismaken met:

Conversie-expert

Gesterkt door zijn nauwe samenwerking met maar liefst 63 erkende carrosseriebedrijven in Frankrijk en 400 erkende carrosseriebedrijven over de hele wereld, biedt Renault een oplossing op maat van elke professionele klant, ongeacht diens behoeften of sector.
Van de vijftien bedrijfsvoertuigen die op de Renault-stand worden voorgesteld, zijn er dertien omgebouwde voertuigen die stuk voor stuk getuigen van de beste knowhow van een Franse partner- carrosseriebedrijven.

Nieuwe mobiliteit in de kijker

Als pionier en expert op het gebied van elektrische mobiliteit is Renault sinds 2011 de onbetwiste marktleider op de Europese markt voor elektrische bedrijfsvoertuigen met Kangoo E-Tech electric.
En om in te spelen op de grotere behoefte aan rijbereik stelt Renault op zijn stand ook Master chassis-cabine H2-TECH voor. Dit prototype werd ontwikkeld door HYVIA, de joint venture tussen Renault en het Amerikaanse bedrijf Plug-Power, wereldleider in kant-en-klare waterstofoplossingen.

Een volledig en vernieuwd aanbod

De vijftien bedrijfsvoertuigen die u kunt ontdekken op de Solutrans-stand van Renault Pro+ zijn:
– Nieuwe Kangoo E-Tech electric
– Nieuwe Kangoo met Isberg-koeling
– Nieuwe Kangoo ‘Open Sesame by Renault’ met Sortimo-werkplaats
– Nieuwe Kangoo Renault Tech voor personen met beperkte mobiliteit
– Nieuwe Express pick-up, Kollé
– Nieuwe Express met ECP-koeling
– Nieuwe Trafic met werkplaats van SD Services / Renault Tech
– Nieuwe Trafic met verlengde cabine en werkplaats van Modul System
– Nieuwe Trafic ambulance, BSE
– Nieuwe Trafic platform-cabine met Cazaux-koeling
– Nieuwe Trafic met hoogwerker van Klubb
– Master E-Tech electric
– Master E-Tech electric chassis-cabine met laadbak van Cornut
– Master chassis-cabine H2-TECH prototype
– Show-car Hippie Caviar Hotel

Sinds 2003 ontwikkelt het merk Renault Pro+ een unieke knowhow op het vlak van lichte bedrijfsvoertuigen met performante en bekroonde producten op maat. Als deskundig merk biedt het een gamma, diensten en een internationaal netwerk van 626 bedrijven op maat van professionals.

U vindt de Renault-stand in Hal 4 van het tentoonstellingspark Eurexpo in Chassieu, ten oosten van Lyon.

*Onder voorbehoud van homologatie

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!