STAM RENAULT IS RENAULT ‘DEALER OF THE YEAR 2022’

Renault organiseert elk jaar de ‘Dealer of the Year’-verkiezing. Deze langlopende traditie is een erkenning voor de inzet van het dealernetwerk voor het merk Renault. Dit jaar is Stam uitgeroepen tot Renault ‘Dealer of the Year 2022’.


Stam Renault behaalde over de gehele linie de meeste hoogste scores. Daarnaast scoorde Stam ook het hoogste aantal punten op acht van de tien indicatoren en bewees hiermee de verdiende winnaar te zijn.

De felbegeerde prijs is uitgereikt tijdens een livestream evenement waarbij de winnaars van de Dealer of the Year-verkiezing van Renault en Dacia aanwezig waren. Extra kers op de taart voor Stam is dat ze óók de award Dacia ‘Dealer of the Year 2022’ wonnen, een prestatie van formaat.

Jan-Geerlof de Ruiter, algemeen directeur van Stam, is zeer vereerd met de Renault ‘Dealer of the Year 2022’-prijs, welke ze ook voor Dacia hebben gewonnen. “Dit is een uitzonderlijke prestatie die gezamenlijk door alle Stam-collega’s in soms uitdagende omstandigheden is neergezet. Door focus op kwaliteit alsmede (volume-)doelstellingen hebben wij deze beide prijzen in de wacht weten te slepen. Als directie zijn wij trots hoe alle Stam-medewerkers, en die van onze partner Hans Jongerius, zich het afgelopen jaar hebben ingezet, waardoor wij onze klanten – de STAMbassadeurs – een optimale beleving van de merken Renault en Dacia konden geven. De ‘Dealer of the Year 2022’-prijs is hiervan de ultieme erkenning.”

“Graag wil ik Renault-dealer Stam van harte feliciteren met de ‘Dealer of the Year 2022’-prijs. Een mooie bekroning op alle inspanningen die in 2022 zijn geleverd om deze geweldige scores neer te zetten. Het afgelopen jaar stond voor Renault in het teken van de versnelde implementatie van het Renaulution-plan, nadat Renault Group zijn doelstellingen voor 2021 wist te overtreffen. Samen met de introductie van de nieuwe Renault Austral en de 100% elektrisch aangedreven bedrijfswagens – Kangoo en Master E-Tech electric – hebben we een uitstekende propositie om ons marktaandeel in 2023 te vergroten. Dat doen we samen met onze dealers die in het afgelopen jaar de schouders eronder hebben gezet en de vele uitdagingen met beide handen hebben aangepakt”, zegt Ted Boers, Sales Directeur bij Renault Nederland.

Over Renault
Al ruim een eeuw ontwikkelt, produceert en verkoopt Renault bedrijfswagens om te voldoen aan de behoeften van professionals over de hele wereld. De Express, Kangoo, Trafic en Master zijn iconische voertuigen die wereldwijd bekend staan om hun innovaties die het dagelijks leven van gebruikers eenvoudiger maken. Renault Pro+ is al meer dan tien jaar Europees leider op een aantal markten (ICE en elektrisch). Het biedt duurzame, gepersonaliseerde en intelligente mobiliteitsoplossingen door een unieke combinatie van oplossingen, diensten en financiering die ontworpen zijn om de zaken van professionals te vereenvoudigen en te stimuleren. Het combineert innovatieve digitale oplossingen, erkende reparateurs en een netwerk van bedrijfswagenexperts via meer dan 600 Renault Pro+ centra in meer dan 30 landen.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!