Persbericht 23 januari 2017

Tupperware Nederland kiest wederom voor Stam Renault 

Tupperware, bekend van de slimme opberg- en keukenoplossingen, heeft voor zijn Nederlandse wagenpark wederom gekozen voor Renault. Aan de aflevering van de 78 nieuwe Renaults werd niet zomaar voorbijgegaan: tijdens een feestelijke ontvangst bij Renault dealer Stam Amersfoort konden afgelopen zaterdag de trotse Tupperware Unit Managers met hun familieleden genieten van een heerlijke lunch én van hun nieuwe Renault.

In de afgelopen twintig jaar heeft Tupperware in Nederland een goede relatie opgebouwd met Renault. Reden genoeg om de aflevering van de 78 Renault-modellen feestelijk aan te kleden bij Stam Amersfoort.

FEESTELIJKE DAG
Over de hele dag werden de afleveringen zo gepland, dat alle berijders rond lunchtijd aanwezig waren. Ten tijde van de officiële overhandiging werd aan alle aanwezigen tevens een uitgebreide lunch aangeboden. Alle nieuwe Renaults waren in en om Stam Amersfoort geparkeerd. De leaserijders konden een rijvaardigheidstraining volgen via Prodrive. Om ervoor te zorgen dat iedere berijder volledig geïnformeerd werd over zijn of haar nieuwe Renault, had Stam Amersfoort ook medewerkers van de andere Stam vestigingen op locatie aanwezig. Tupperware leaset de Renaults Clio, Mégane, Grand Scénic en Espace via LeasePlan Nederland.

    

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!