Renault TWINGO E-Tech Electric accessoires


Maak van de Renault TWINGO E-Tech Electric jóuw Renault TWINGO Electric...

Laat zien wie je bent met de nieuwe Renault TWINGO E-Tech Electric. Met zijn iconische design, stoere lijnen en kenmerkende blauwe details zul je in de nieuwe Renault Twingo E-Tech Electric niet onopgemerkt blijven!

BEKIJK ACCESSOIRES PER MODEL

Exterieur

Renault

Herkenbare blauwe details
De 100% elektrische Twingo E-Tech Electric is te herkennen aan zijn blauwe grille en striping. Ook is de naafdop voorzien van een blauwe ring.

Renault

Laadaansluiting
Uiteraard is de Twingo E-Tech Electric voorzien van een praktisch geplaatste laadaansluiting, die het mogelijk maakt altijd en overal in te pluggen en op te laden.

Renault

Hippe stadsauto
De nieuwe TWINGO E-Tech Electric blijft qua uiterlijk de hippe en jonge stadsauto waar we zo van houden. Bovendien is ook deze versie aan te passen aan jouw voorkeuren.

Renault

Jouw Twingo E-Tech Electric, jouw stijl
Afhankelijk van de uitvoering die je kiest, kun je het uiterlijk van jouw Twingo E-Tech Electric naar eigen smaak personaliseren. Kies bijvoorbeeld voor buitenspiegelkappen in de carrosseriekleur.

Interieur

Renault

Volop ruimte
Van buiten een compacte stadsauto, van binnen voorzien van een ruim interieur. Dit dankzij de slimme opbergmogelijkheden en modulariteit van de nieuwe Renault Twingo E-Tech Electric.

Renault

Jouw Twingo E-Tech Electric, jouw stijl
Evenals het exterieur is ook het interieur van de Renault Twingo E-Tech Electric aan te passen aan jouw wensen. Maak een keuze uit de vele (kleur)opties.

Renault

100% elektrisch dashboard
Het volledig elektrische dashboard houd je tijdens het rijden op de hoogte van onder andere het laadniveau. In één oogopslag geeft het je informatie over Energiebesparingsfuncties, rijhulpsystemen, navigatie.

Renault

Comfortabel onderweg
De bestuurdersstoel is in hoogte verstelbaar en zowel de rugleuning van de passagiersstoel en de bestuurdersstoel is naar wens in te stellen. Daarnaast zijn de voorstoelen elektrisch verwarmbaar.


Gemiddelde CO2-uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007). De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot zijn gebaseerd op de WLTP-testmethode en vervolgens teruggerekend naar NEDC 2.0. In het BPM-bedrag zijn eventuele correcties vanwege de CO2-uitstoot verwerkt. Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, laadkabels, transportkosten, € 10,- brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen en uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. € 705,60 incl. 21% btw) , registratiekosten (t.w.v. € 53,40, deels btw-vrij), Beheerbijdrage batterij (t.w.v. € 31,- incl. 21% btw) en recyclingsbijdrage (t.w.v. € 30,00,- incl. 21% btw).

Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 37,35%. Het energielabel is berekend op basis van de CO2-uitstoot gebaseerd op de WLTP-testmethode en is niet teruggerekend naar NEDC 2.0. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!