Actieradius en opladen Twingo E-Tech


De power van de nieuwe Renault TWINGO Electric.

Actieradius
 

De nieuwe Twingo Electric beschikt over een 22 kWh accu. Hiermee komt de actieradius op 270 km* met een WLTP-stadscyclus* en 190 km* in een volledige WLTP-cyclus*.

*De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot zijn gebaseerd op de WLTP-testmethode en vervolgens teruggerekend naar NEDC 2.0. In het BPM-bedrag zijn eventuele correcties vanwege de CO2-uitstoot verwerkt


Renault

Optimaliseer je actieradius met deze slimme functies

Econometer
Met de econometer beheer je je energieverbruik realtime. Check in één oogopslag je energieverbruik en ontdek of je energie verbruikt of terugwint. Op deze manier kun je je energieverbruik optimaliseren tijdens het rijden.

ECO-modus
Druk de ECO-knop in, rijdt zuiniger en dus verder! Je vindt de knop op het middenconsole van je nieuwe TWINGO Electric. De maximumsnelheid en het acceleratievermogen worden beperkt waardoor je meer uit je actieradius haalt.

B-modus
Met de B-modus kun je kiezen uit drie niveaus van regeneratief remmen; deze worden geactiveerd zodra je je voet van het gaspedaal haalt. In de stad gebruik je het hoogste niveau. Zodra je je voet van het gaspedaal haalt, vertraagt de nieuwe TWINGO Electric flink en wordt er energie teruggewonnen. Zo hoef je het rempedaal bijna niet meer te gebruiken. Op de autoweg kies je voor de laagste stand, zodat je geleidelijker afremt en sneller weer op snelheid.

Renault

Laadopties
 

Het opladen van de Twingo Electric kan heel eenvoudig zowel thuis als onderweg óf op je werk voor middel van een wallbox of publieke laadpunten.

Wallbox
Installeer een wallbox bij jou thuis om altijd opgeladen van huis te gaan. Kies je voor een 3,7 kW wallbox, dan kun je ‘s nachts laden tegen een lager energietarief. Ga je voor een 11kW wallbox, dan is je Twingo electric al na circa 2 uur alweer klaar voor gebruik. De wallbox voldoet aan strenge kwaliteits- en veiligheidseisen.

 

Gemiddelde CO2-uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007). De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot zijn gebaseerd op de WLTP-testmethode en vervolgens teruggerekend naar NEDC 2.0. In het BPM-bedrag zijn eventuele correcties vanwege de CO2-uitstoot verwerkt. Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, laadkabels, transportkosten, € 10,- brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen en uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. € 705,60 incl. 21% btw) , registratiekosten (t.w.v. € 53,40, deels btw-vrij), Beheerbijdrage batterij (t.w.v. € 31,- incl. 21% btw) en recyclingsbijdrage (t.w.v. € 30,00,- incl. 21% btw).

Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 37,35%. Het energielabel is berekend op basis van de CO2-uitstoot gebaseerd op de WLTP-testmethode en is niet teruggerekend naar NEDC 2.0. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!