Renault Twingo Renault Twingo

Renault Twingo
private lease

Lease de Renault Twingo
nu bij Stam vanaf p/m
exclusief €61 p/m subsidie *

Private lease jouw Renault Twingo electric met Stam Lease

De nieuwe Twingo E-tech electric private lease is de ultieme stadsauto. Zijn compacte formaat zorgt ervoor dat je eenvoudig en tegelijkertijd stijlvol manoeuvreert door het drukke stadsverkeer. Dankzij de slimme opbergmogelijkheden en handige modulariteit, profiteer jij van een ruim en praktisch interieur met een Twingo electric private lease.

Zie jij jezelf al in de nieuwe Renault Twingo E-tech electric rijden, maar wil je niet in één keer een groot bedrag betalen? Private lease dan de nieuwe Renault Twingo E-tech electric met Stam Zorgeloos Privé. Dit is dé leasevorm om als particulier eenvoudig een nieuwe auto te leasen zonder dat je hoeft om te kijken naar onderhoudskosten en andere onvoorziene uitgaven. Je betaalt een vast bedrag per maand waar alleen de kosten voor het tanken buiten vallen. Zo kun je zorgeloos de weg op.

Renault Twingo

Wat zijn jouw private lease voorkeuren?

Start je aanvraag

Renault Twingo samenstellen

Kies zelf een looptijd en jaarkilometrage en ontdek wat jouw maandbedrag is. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Looptijd

Kilometrage per jaar

Maandbedrag
aanvraag versturen
Renault Twingo vrijstaand

De nieuwe Twingo E-tech electric private lease je voordelig bij Stam

Met Stam private lease rijd je een nieuwe Renault Twingo E-tech electric voor één vast bedrag per maand. Met private lease kies je zelf wat het beste bij jou past. Bepaal zelf de looptijd variërend van 12 tot 60 maanden en kies het aantal kilometers dat je jaarlijks wilt rijden. Je least al een nieuwe elektrische Twingo vanaf € 399,- per maand exclusief €61 p/m subsidie*.

bekijk aanbod

Renault Twingo E-tech electric private lease uitvoeringen

Renault Twingo

Renault Twingo E-tech electric Authentic private leasen

De Twingo E-tech electric Equilibre is standaard uitgerust met alle opties die je van een stadsauto mag verwachten waaronder Automatic Climate Control, het meest geavanceerde airconditioning systeem en getint glas, waardoor je minder last hebt van de schittering van de zon.

Renault Twingo

Renault Twingo E-tech electric Equilibre private leasen

De Twingo E-tech electric Techno is de nét even iets uitgebreidere versie van de Twingo Authentic. Extra ten opzichte van Equilibre tref je in de Equilibre onder andere de volgende standaard opties aan: cruise control, lichtmetalen velgen, navigatiesysteem en parkdistance control achter.

Renault Twingo E-tech electric private lease bij Stam

Wanneer je een private lease overeenkomst afsluit bij Stam, dan mag je nogal wat van ons verwachten! Alle onderhoudskosten, technische reparatiekosten en schadekosten zijn namelijk inbegrepen. Er zitten echter enkele wettelijke voorwaarden en richtlijnen vanuit de importeur aan verbonden, denk hierbij bijvoorbeeld aan het beurt schema. Bovendien dient het voertuig deskundig gekeurd te worden. Mocht je met jouw private lease auto in het buitenland stranden, dan vallen de reparatiekosten ook onder de lease-overeenkomst. Indien reparatie in Nederland noodzakelijk is, dan vallen ook de terughaalkosten van de auto én van de bestuurder/inzittenden onder de lease-overeenkomst. Je kunt zelf kiezen of je vervangend vervoer of winterbanden wil. Ook de hoogte van de eigen risico kun je helemaal zelf bepalen.

Wat is inclusief bij het private leasen van jouw Twingo E-tech electric bij Stam?

  • Afschrijving
  • Houderschapsbelasting
  • Banden
  • Rente
  • Reparatie
  • Pechhulp
  • Verzekering
  • Onderhoud

Liever een Renault Twingo E-tech electric kopen?

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een Renault Twingo E-tech electric in plaats van private lease? Koop een 100% elektrische Twingo uit voorraad bij Stam, profiteer van hoge korting en rijd snel weg in jouw nieuwe Renault.

Interesse in een ander Renault model om te private leasen?
Bekijk ons totale Renault private lease aanbod

Renault Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mobilize Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Vanafprijs o.b.v. 60 maanden en 6.000 km per jaar. Gecommuniceerde Private Lease tarieven voor de Renault Twingo, Clio en Captur zijn o.b.v. voorraad. Vraag uw Renault-dealer naar de beschikbaarheid. Bedragen zijn afgerond op hele euro's inclusief btw. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen bijdrage € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 24 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Renault Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Vraag jouw Renault-dealer voor meer informatie. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Genoemde prijzen zijn incl. btw, tenzij anders vermeld. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Bekijk de voorwaarden: https://privatelease.renault.nl/voorwaarden/

*EV overheidssubsidie in 2023 beschikbaar en tot een looptijd van 48 maanden. Berekende EV subsidie per maand berekend o.b.v een looptijd van 48 maanden en subsidie van €2950,-. Kijk hier voor meer informatie: https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/sepp/subsidie-lease-nieuwe.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!