✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 29506 klantreacties is  95% tevreden over Stam!
Renault Winterbanden


Renault winterbanden

Renault winterbanden

Ook deze winter ga je waarschijnlijk weer behoorlijk wat kilometers op de weg maken. Hét moment om winterbanden aan te schaffen voor je Renault. Winterbanden zorgen er onder andere voor dat de remweg, bij een temperatuur onder de 7 graden, met de helft verminderd als je 50 km/h rijdt. Bovendien is het in veel landen verplicht om op winterbanden te rijden. Bij Stam Renault hebben wij een ruime voorraad Renault winterbanden voor je klaar liggen. Voordat ze op zijn dit jaar, het moment om nu winterbanden aan te schaffen. Bij Stam Renault leveren we nieuwe winterbanden van en hebben we zeer aantrekkelijke setprijzen (4 banden + velg) voor diverse modellen.

DOWNLOAD BROCHURE WINTERBANDENSETS

Let op veel andere aanbieders bieden banden aan van vorig seizoen of die niet rekening houden met TPMS die bij de band hoort. Dus informeer jezelf goed en vraag naar of deze band van productie dit jaar is. Lees hieronder enkele aanbiedingen voor Renault winterbanden. Wij maken graag een offerte op maat voor je. 

Stam Renault winterbanden sets 2018

Onderstaande aanbiedingen zijn op basis van MICHELIN banden A-merk

renault personenauto
SETPRIJS 4 BANDEN en 4 VELGEN STAAL ZONDER TPMS
setprijs 4 banden en 4 velgen STAAL MET tpms
setprijs 4 banden en 4 velgen LICHTMETAAL ZONDER met tpms
setprijs 4 BANDEN en 4 VELGEN LICHTMETAAL eLEGANT MET TPMS
captur
€ 765
€ 865 
 € 1100
€ 1200
clio iv
€ 645
€ 745
€ 799

Clio RS
NVT
NVT
€ 2268

espace v
nvt
€ 1295
NVT
€ 1595
kadjar
€ 780
€ 880
NVT
€ 1495
koleos
NVT
NVT
NVT
€ 2424
kangoo
€ 539
€639
NVT
NVT
mégane IV
NVT 
€ 845
NVT
€ 1195
scénic IV
NVT
€ 1195
NVT
€ 1595
TALISMAN
NVT
€ 935
NVT
€ 1595
TRAFIC
€ 799
€ 899
NVT
NVT
twingo iii 
€ 590
€ 690
€ 1235 (oRIGINEEL rENAULT VELG)

ZOE
€ 595
€ 695
NVT 
€ 995

Prijzen losse banden

Wil je geen bandenset maar zijn er bijvoorbeeld 2 banden aan vervanging toe of is er 1 band lek? Vraag dan een offerte aan voor losse banden. 

VRAAG OFFERTE AAN

Staat je Renault model er niet bij of offerte ander merk dan Michelin?

Neem dan contact op met onze serviceadviseurs voor een prijsopgave.  Maak hier een afspraak voor montage van winterbanden. Vraag ook naar de bijpassende sneeuwkettingen!

Wanneer moeten winterbanden gewisseld worden?

Wat vaak voorkomt is dat mensen te laat de winterbanden monteren onder hun auto. Pas als de eerste vlokken sneeuw vallen denkt men eraan. Eigenlijk te laat! Bovendien zal de werkplaats vaak volgepland staan als het glad wordt. Om je een ezelsbruggetje te geven: winterbanden kunnen het beste gewisseld worden als de “r” in de maand zit. Dit betekent dat je van september tot en met april op winterbanden rijdt. Maak nu een afspraak om de winterbanden te monteren/wisselen.

Landen waar winterbanden verplicht zijn

In Nederland wordt het aangeraden om op winterbanden te rijden, maar is het niet verplicht. In Europa zijn veel landen waar het verplicht is en je aansprakelijk wordt gesteld als je bij een ongeluk betrokken bent en niet op winterbanden rijdt. Ga je met de auto op vakantie naar of rijdend door Polen, Frankrijk, Zwitserland, Duitsland, Italië, Tsjechië, Noorwegen, Oostenrijk, Spanje, Zweden of Slovenië zorg dan in ieder geval dat  je winterbanden hebt.

Winterbanden opslag & wisselkosten

  1. Opslag en wisselen banden met vaste velg/complete set: 6 maanden opslag & 1 keer wisselen van de complete set (= combinatie band en velg) € 75.-.
  2. Opslag en wisselen banden op velg: 6 maanden opslag, 1 keer wisselen van 4 banden op velgen & balanceren van 4 banden €129,50.
  3. Wisselen banden vaste velg/complete set:Wisselen van 4 band-velg combinaties €49.- per wissel.
  4. Wisselen banden op velg: Wisselen van 4 banden op een velg inclusief balanceren van 4 banden €98.- per wissel.

Wielsloten

Helaas zijn winterbanden en velgen tegenwoordig een zeer geliefd voorwerp voor diefstal. Voorkom diefstal van jouw wielen en veel gedoe! Stam adviseert bij wisseling van wielen slotbouten te monteren. Voor € 55,60 voorzien wij de velgen van een Renault van slotbouten. Losse montage (niet in combinatie met wisseling van wielen) van slotbouten verzorgen wij voor €77,50.*
* voor een Renault Mégane GT is de prijs van losse montage slotbouten €99,95 


Meer informatie winterbanden

TWEE WIELEN MET WINTERBANDEN  WINTERBANDEN IN ANDERE LANDEN

SNEEUWKETTINGENSTAM ADVIES WINTERBANDEN
ACTIE WINTERBANDENSETS

HOE KUNNEN WIJ HELPEN?

Ik ben op zoek naar Renault banden

Stam Renault vestigingen

    Prijzen zijn All-in inclusief balanceren, montage en BTW. Per uitvoering kan de benodigde maat afwijkend zijn. Informeer bij onze Serviceadviseurs naar de juiste maat voor je Renault. Programmawijzingen en -aanpassingen voorbehouden. Druk en zet-fouten voorbehouden. Aanbiedingen zolang de voorraad strekt. Om diefstal van winterbanden te voorkomen adviseren wij montage van slotbouten bij stalen velgen. Bij aanschaf van winterbanden op stalen velgen zijn andere wielbouten nodig dan de bouten waarmee lichtmetalen velgen gemonteerd worden. Wij adviseren je hier graag over.