✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30775 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault Wintercheck

Je betaalt hiervoor slechts € 14,95. Ben je lid van MyRenault+, dan is de Renault wintercheck GRATIS!

Geniet van een betoverende winter met de Renault Wintercheck

Koudere dagen, witte landschappen en sprookjesachtige verlichting. Met het betoverende landschap is de winter het perfecte seizoen om er onbezorgd op uit te gaan met je Renault.

Als je nú de Renault Wintercheck laat uitvoeren, controleren wij je Renault voor slechts €14,95 op deze 10 vitale punten. Zo ga je deze winter veilig en onbezorgd op pad! Als je lid bent van My Renault+ is de Wintercheck zelfs helemaal GRATIS!

 • BandenBanden

  RemmenRemmen

  RuitenwissersRuitenwissers

  VerwarmingVerwarming

  CarrosserieCarrosserie

 • UitlaatUitlaat

  VloeistoffenVloeistoffen

  VerlichtingVerlichting

  Sloten en portierenSloten en portieren

  Elektrisch systeem incl. accuElektrisch systeem incl. accu

MAAK EEN AFSPRAAK

Extra voordelen na het uitvoeren van de Wintercheck 

 

 Ontvang een unieke code en ontvang tot wel 70% op meer dan 100 winterse uitjes.

Na het uitvoeren van de Renault Wintercheck ontvang je van ons unieke code waarmee je tot wel 70% korting krijgt op meer dan 100 winterse uitjes! Met deze code kan je tot eind mei 2020, zo vaak als je wilt, kaartjes kopen met korting!

Je kan kiezen uit een gevarieerd aanbod, zoals:

 • Winterse uitjes
 • Concerten
 • Theater & Musicals
 • Wellness
 • Musea & cultuur
 • Hotels & weekendjes weg

BEKIJK HIER ALLE UITJES 

 

Maak kans op een verblijf in het GuestHouse Hotel op loopafstand van de Efteling

- Doe de Renault Wintercheck
- Ga naar myrenault.nl
- Log in of word lid
- Geef hier je factuurnummer door

Je maakt kans op dit sprookjesachtige avontuur!

Begin december, januari en februari trekken wij de winnaars

Kijk voor meer informatie over deze winactie op renault.nl/actievoorwaarden

 

 Bovendien profiteer je nu van nóg meer voordeel bij Stam

 Michelin-winterbandenset* vanaf € 599,- Nú 10% korting op alle Renault sneeuwkettingen
  
 Winterbanden zijn al effectief bij een temperatuur van 7 graden of lager. Ze zorgen voor een kortere remweg, verbeterde wegligging en voor meer grip op natte, gladde of besneeuwde wegen. Bovendien kunnen winterbanden meer water verwerken; handig voor de Nederlandse winters! Ga je op wintersport? Zorg dan voor winterbanden onder de auto én neem sneeuwkettingen mee. Zo kan je veilig op pad. De metalen sneeuwkettingen zijn absoluut onontbeerlijk voor intensief en regelmatig gebruik in de bergen.

Hun grootste voordeel, naast de weggrip, is dat ze in het bijzonder sterk zijn.

 Nú 20% korting op alle rubberen mattensets Nú 15% korting op alle Renault dakdragers
  
 Eenvoudig schoon te maken en beschermen de vloer van de auto dankzij de hoge randen tegen vuil. Ideaal voor winterse omstandigheden en outdoor-activiteiten. Zorg ervoor dat het je op vakantie aan niets ontbreekt en neem alles dat je voor een onbezorgde vakantie bij je wilt hebben mee!

Aanbiedingen van Renault Wintercheck gelden in de actieperiode van 1 november 2019 t/m 24 januari 2020. Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw op 1 januari 2019 en excl. eventueel aanvullende werkzaamheden, materialen en/of diensten. Afbeeldingen kunnen afwijken. Bij Renault Route Service(+) treedt Allianz op als verzekeraar. Actie van 10% korting op Renault Route Service+ met de code 'Winter2020' is geldig van 1 november 2019 tot 29 februari 2020. (Prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden. Aanbieding op banden is geldig t/m 30 maart 2020, betreft een winterbandenset van Michelin (4 band-velgcombinaties) en is excl. montage op de auto. Alleen geldig op de aangeboden winterbandensets en niet i.c.m. overige acties. Op=op. Vraag je dealer naar meer informatie voor jouw Renault. Actie: 'Tot 70% korting op meer dan 100 winterse uitjes': alleen voor de geselecteerde uitjes te boeken met de unieke code (op=op) t/m 31 mei 2020 via renault.nl/winteruitjes. Actie: Compleet verzorgd verblijf in GuestHouse Hotel: geef je factuurnummer door op myrenault.nl. Hieruit worden in december, januari en februari elke keer 4 winnaars getrokken. Voor meer informatie en alle voorwaarden kijk op renault.nl/actievoorwaarden.