✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 28811 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Doe de Renault
Wintercheck tm 26/1/2018

Veilig de winter door met de Renault Wintercheck

Maak nu een afspraak

Veilig de winter door met de Renault Wintercheck
Actie tm 26/1/2018

Leuke uitstapjes maken is niet voorbehouden aan de zomer. Ook in de winter zijn er meer dan genoeg leuke activiteiten te ondernemen. Daarom ontvang je bij de Renault Wintercheck een unieke code waarmee je tot eind mei onbeperkt de leukste winteractiviteiten kunt ondernemen met elk 2de kaartje gratis. Maak daarom nu een afspraak voor de Renault Wintercheck en wij zorgen voor een winter vol zorgeloze uitstapjes!Tijdens de Renault Wintercheck controleren wij je auto op deze 10 vitale punten:

Tijdens de Renault Wintercheck controleren wij je auto op deze 10 vitale punten:

 • BandenBanden


  RemmenRemmen


  RuitenwissersRuitenwissers


  VerwarmingVerwarming


  CarrosserieCarrosserie


 • UitlaatUitlaat


  VloeistoffenVloeistoffen


  VerlichtingVerlichting


  Sloten en portierenSloten en portieren


  Elektrisch systeem incl. accuElektrisch systeem incl. accu


Onbeperkt elk tweede kaartje gratis voor de leukste uitstapjes!

 • Visual
 • Na het uitvoeren van de Renault Wintercheck ontvang je van ons een unieke actiecode waarmee je, tot en met eind mei, het tweede kaartje gratis krijgt voor vele leuke uitstapjes! Je kunt kiezen uit een aanbod van vele leuke uitstapjes, zoals: ● Winteractiviteiten ● Winterarrangementen ● Concerten ● Theater & Musicals ● Wellness ● Musea Bekijk hier direct alle activiteiten

Bovendien profiteer je nu ook van meer voordelen bij Stam Renault

 • Sneeuwkettingen

  15% korting
  op alle sneeuwkettingen

  Al vanaf € 94,-

 • Banden

  Je Renault nu extra voordelig op winterbanden

  bv:
  Clio vanaf € 595,-
  Mégane vanaf € 769,-
  Scénic vanaf € 1.195,-

 • Band

  Wieldoppensets

  Vanaf € 69,95

 • TomTom

  TomTom SD kaarten nu voor slechts € 99,-

  Geldig op TomTom SD kaart Europa Carminat zonder live, TomTom SD kaart Europa met live en TomTom SD kaart Europa voor R-Link1.

Daarnaast bieden we je de volgende services:

Aanbiedingen van Renault Wintercheck gelden in de actieperiode van 1 november 2017 t/m 26 januari 2018. Aanbieding op banden is geldig t/m 30 maart 2018, betreft een winterbandenset (4 band-velgcombinaties) en is excl. montage op de auto. Alleen geldig op de aangeboden winterbandensets en niet i.c.m. overige acties. Op=op. Voor meer informatie vraag jouw dealer. Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw op 1 januari 2017 en excl. evt. aanvullende werkzaamheden, materialen en/of diensten. Bij Renault Route Service treedt Allianz op als verzekeraar. Afbeeldingen kunnen afwijken. Actie van onbeperkt elk 2de kaartje gratis voor vele uitstapjes: alleen voor de geselecteerde uitjes te boeken met de unieke code (op=op) t/m 31 mei 2018 via renault.nl/winteractiviteiten. (Prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden. Voor meer informatie en alle voorwaarden kijk op renault.nl/actievoorwaarden en renault.nl/winteractiviteiten.