✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30164 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Nieuwe Renault ZOE

ZOE - 100% elektrisch, 4% bijtelling

Ervaar de nieuwe Renault ZOE
of één van onze occasions. Plan direct je
proefrit of kom langs in de showroom.

Onderhoud aan je ZOE

Met onderhoud bij Stam Renault komen jij én je Renault ZOE niet voor onaangename verrassingen te staan. Zo helpen wij je verder met de onderhoud, service en reparatie van je Renault.

Als officieel Renault dealer kennen wij je ZOE als geen ander!

ONDERHOUD & SERVICE

Renault ZOE - Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Renault ZOE? Laat je overtuigen om te kiezen voor deze milieu vriendelijke Renault. In onze showrooms staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren voor je klaar. Laat je overtuigen door de Renault ZOE!

KOM PROEFRIJDEN

Renault ZOE - fotogalerij

Kopje koffie?
Wij doen je graag een scherp voorstel!

MAAK NU EEN AFSPRAAK

95% tevreden!

Dit vinden onze STAMbassadeurs

30.164 KLANTREACTIES
Ik had geen dingen waar ik door verrast was.
Lees alle reviews

Kopje koffie?
Wij doen u graag een scherp voorstel!

MAAK NU EEN AFSPRAAK

95% tevreden!

Dit vinden onze STAMbassadeurs

Star Star Star Star
30.157 klantreacties

jazeker , de pro actieve houding van de verkoper. Die stak met kop en schouders uit boven alle andere showroom bezoeken van de afgelopen weken.

Lees alle reviews

Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. €565,09 (incl. 21% BTW), recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW), beheerbijdrage batterij €31.- (incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.