ZOE ACCESSOIRES


Laat zien wie je bent met de nieuwe Renault ZOE E-TECH Electric

Personaliseer jouw Zoe E-Tech electric met de accessoires van Renault. Kies voor elegante verlichte instaplijsten of verbeter je rijcomfort met de armsteun met opbergruimte. Liever een sportiever uiterlijk? Kies dan voor lichtmetalen velgen en de haaienvin antenne.

BEKIJK ACCESSOIRES PER MODEL

Exterieur

Renault

Lichtmetalen velgen
Wil je je nieuwe Renault ZOE nóg sportiever maken? Kies dan bijvoorbeeld voor de exclusieve lichtmetalen velgen en haaienvin antenne. Dit past helemaal bij jouw sportieve stijl en persoonlijkheid!

Renault

Haaienvin antenne
Voeg een haaienvin antenne toe aan jouw Renault Zoe E-Tech electric. Dit past helemaal bij jouw sportieve stijl en persoonlijkheid.

Renault

Laaddrempelbescherming
Bescherm de laaddrempel van jouw Zoe tegen krassen en deuken tijdens het in- en uitladen van jouw bagage. Zo blijft je auto in perfecte staat.

Renault

Bescherming voor de hele carrosserie
Liever het gehele exterieur van jouw Zoe beschermen? Kies dan voor het volledige beschermingspakket voor je carrosserie. Hiermee voorkom je eenvoudig kleine beschadigingen.

Interieur

Renault

Comfortabele armsteun
Voor extra comfort en gemak kies je voor de armsteun met een slim opbergvak. Je optimaliseert dus niet alleen het rijcomfort, maar creëert meteen ook nieuwe opbergruimte!

Renault

Premium vloermatten
De premium vloermatten beschermen de vloer van de ZOE. Uiteraard zitten ze vast met clips aan de vloer, zodat ze niet gaan schuiven.

Renault

Verlichte dorpellijsten
Een nog verfijndere indruk aan je interieur geef je mee dankzij de verlichte dorpellijsten. Elegant en praktisch!

Renault

Homelink binnenspiegel
Kies voor de toekomst met de Homelink binnenspiegel waarmee je op afstand je garagedeur of poort kan bedienen. De toekomst is er in jouw nieuwe ZOE.

1 Gemiddelde CO2-uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007). 2 In het BPM-bedrag zijn eventuele correcties vanwege de CO2-uitstoot verwerkt. 3 Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, laadkabels, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten,uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op EASY LINK t.w.v. € 705,60, incl. 21% btw), registratiekosten (t.w.v. €53,40 btw-vrij) recyclingsbijdrage (t.w.v. € 30,00 incl. 21% btw) en Renault Beheersbijdrage Lithium-Ion batterij (t.w.v. €31,- incl. 21% btw) 4 Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 37,35%.

Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303. Batterijkoop: • U betaalt de aanschafprijs van de auto inclusief de batterij • U bent niet gebonden aan een maximaal aantal kilometers • Garantieduur batterij: 8 jaar of 160.000 km (hetgeen het eerst wordt bereikt). Dit is inclusief de prestatie van de batterij van minimaal 66% van de originele capaciteit

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk