ACTIERADIUS EN OPLADEN ZOE E-TECH


Renault ZOE E-TECH Electric

Renault

De actieradius van de Renault Zoe E-Tech electric

De actieradius van je nieuwe ZOE E-Tech Electric hangt natuurlijk deels af van factoren zoals snelheid, rijstijl, omgeving en weersomstandigheden. Maar over het algemeen heeft de Z.E. 50-batterij een maximale actieradius van 395 km in de zomer en 250 km in de winter.

Geef je actieradius een boost

Met de hoogwaardige technologieën van jouw Renault Zoe E-Tech Electric optimaliseer je gemakkelijk de actieradius. Zo win je energie terug bij vertragen of remmen, en dit zie je terug op de econometer in jouw Zoe E-Tech Electric. Beheer je verbruik in realtime om je actieradius zo groot mogelijk te houden. Activeer verder ook je ECO-modus om energieverbruik van de verwarming, airconditioning en het vermogen van de motor te optimaliseren.

Jouw nieuwe ZOE E-Tech Electric thuis opladen

Renault heeft een aantal leveranciers geselecteerd die voldoen aan de norm Z.E. Ready. Dit zijn gekwalificeerde vakmensen die bij jou thuis de juiste apparatuur komen installeren, zodat je de Renault Zoe E-Tech Electric thuis kunt opladen. Zo zorgt Renault ervoor dat het opladen altijd veilig en op de juiste manier plaatsvindt en zijn alle functionaliteiten van de Zoe E-Tech Electric, zoals de werking van het geprogrammeerde verwarmings- en koelsysteem, gegarandeerd.

Supersnel opladen met de Wallbox

Kies voor de Z.E. Ready 11 kW Wallbox als je jouw Zoe E-Tech Electric thuis zo snel mogelijk wilt opladen. Met de Wallbox kun je jouw Zoe E-Tech Electric in 6 uur volledig opladen en ben je dus heel flexibel. Geen behoefte aan supersnel opladen? Dan is de standaard wallbox van 3,7 kW de beste keuze voor jou.

Renault

1 Gemiddelde CO2-uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007). 2 In het BPM-bedrag zijn eventuele correcties vanwege de CO2-uitstoot verwerkt. 3 Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, laadkabels, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten,uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op EASY LINK t.w.v. € 705,60, incl. 21% btw), registratiekosten (t.w.v. €53,40 btw-vrij) recyclingsbijdrage (t.w.v. € 30,00 incl. 21% btw) en Renault Beheersbijdrage Lithium-Ion batterij (t.w.v. €31,- incl. 21% btw) 4 Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 37,35%.

Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303. Batterijkoop: • U betaalt de aanschafprijs van de auto inclusief de batterij • U bent niet gebonden aan een maximaal aantal kilometers • Garantieduur batterij: 8 jaar of 160.000 km (hetgeen het eerst wordt bereikt). Dit is inclusief de prestatie van de batterij van minimaal 66% van de originele capaciteit

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk