95% tevreden!

Dit vinden onze STAMbassadeurs

30.788 KLANTREACTIES
De klant vriendelijkheid en de service
Lees alle reviews

ZOE E-Tech Electric Cargo

Heb je behoefte aan meer laadruimte? Jouw Renault ZOE E-Tech Electric is eenvoudig aan te passen naar een slimme cargo-versie! De ZOE E-Tech Electric Cargo is een perfecte oplossing voor de veranderende mobiliteit in de stad en zorgt dat jij je altijd flexibel kunt aanpassen.

Renault ZOE

Van ZOE E-Tech Electric naar ZOE E-Tech Electric Cargo

Door het inbouwen van een bagagevloer, kopschot en scheidingsrek ontstaat een laadruimte van 1 m3. Zo kun je gemakkelijk en veilig goederen, gereedschap of materialen vervoeren! Optioneel kun je ook nog kiezen voor een afdekplaat, zodat de grote bagageruimte van buiten niet meer zichtbaar is.

3 keer sneller opladen

Supersnel opladen bij publieke oplaadpunten in de stad kan met de ZOE E-Tech Electric Cargo dankzij de unieke Caméleon-lader. Je laad jouw elektrische ZOE E-Tech Electric Cargo 3 keer sneller op (tot 22kWh) dan andere elektrische auto’s! Zo maak je maximaal gebruik van je actieradius en kun voor lange ritten snelladen langs de snelweg. Binnen 30 minuten zit je al op ongeveer 150 km extra actieradius.

Renault ZOE
Renault ZOE

Interessante fiscale voordelen

Jouw Renault ZOE E-Tech Electric Cargo is een elektrische auto met een prijsstelling onder de € 40.000,-. Ondernemers kunnen hierdoor profiteren van extra fiscale voordelen. De ZOE E-Tech Electric Cargo komt namelijk in aanmerking voor de MIA-regeling.

De nieuwe Renault ZOE E-Tech Electric in detail

1 Gemiddelde CO2-uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007). 2 In het BPM-bedrag zijn eventuele correcties vanwege de CO2-uitstoot verwerkt. 3 Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, laadkabels, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten,uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op EASY LINK t.w.v. € 705,60, incl. 21% btw), registratiekosten (t.w.v. €53,40 btw-vrij) recyclingsbijdrage (t.w.v. € 30,00 incl. 21% btw) en Renault Beheersbijdrage Lithium-Ion batterij (t.w.v. €31,- incl. 21% btw) 4 Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 37,35%.

Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303. Batterijkoop: • U betaalt de aanschafprijs van de auto inclusief de batterij • U bent niet gebonden aan een maximaal aantal kilometers • Garantieduur batterij: 8 jaar of 160.000 km (hetgeen het eerst wordt bereikt). Dit is inclusief de prestatie van de batterij van minimaal 66% van de originele capaciteit Let op: voertuigen van Renault kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij je daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heb je als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk