95% tevreden!

Dit vinden onze STAMbassadeurs

30.788 KLANTREACTIES
De klant vriendelijkheid en de service
Lees alle reviews

ZOE E-Tech Electric Rivièra

De Renault ZOE E-Tech Electric vindt zichzelf opnieuw uit in deze exclusieve Série Limitée Rivièra, en geeft je eenzelfde ervaring als de onstpaning en stilte tijdens een reis op een luxe zeiljacht.

Visual
Ervaar de vrijheid

Altijd al eens een luxe zeiljacht willen ervaren? De ZOE E-Tech Electric Série Limitée Rivièra, oftewel de ZOE E-Tech Electric Rivièra, is geïnspireerd op het luxueuze, vrije gevoel van zo’n zeiljacht. Richt je blik op de horizon, geniet van de stilte en ervaar de vrijheid; De ZOE E-Tech Electric Rivièra is er voor hen die op zoek zijn naar luxe en ontspanning.

Visual
Waan je in de Franse Rivièra

De nieuwe kleur Bleu Nocturne, de subtiele witte striping en de exclusieve 16” Seidon lichtmetalen velgen, brengen de sfeer van de Franse kust zo naar jouw voordeur.

Visual
Luxueus interieur

De Renault ZOE E-Tech Electric Rivièra mist geen enkel detail. Naast alle innovatieve technologieën die je van jouw Renault ZOE E-Tech Electric mag verwachten, is er veel méér. Lederen bekleding in Navy Blue of Gris Sable, een op zeiltouw geïnspireerde bies op de stoelen, een hout-look sierstrip op je dashboard; een sensationeel comfortabele rit is gegarandeerd!

De nieuwe Renault ZOE E-Tech Electric in detail

1 Gemiddelde CO2-uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007). 2 In het BPM-bedrag zijn eventuele correcties vanwege de CO2-uitstoot verwerkt. 3 Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, laadkabels, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten,uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op EASY LINK t.w.v. € 705,60, incl. 21% btw), registratiekosten (t.w.v. €53,40 btw-vrij) recyclingsbijdrage (t.w.v. € 30,00 incl. 21% btw) en Renault Beheersbijdrage Lithium-Ion batterij (t.w.v. €31,- incl. 21% btw) 4 Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 37,35%.

Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303. Batterijkoop: • U betaalt de aanschafprijs van de auto inclusief de batterij • U bent niet gebonden aan een maximaal aantal kilometers • Garantieduur batterij: 8 jaar of 160.000 km (hetgeen het eerst wordt bereikt). Dit is inclusief de prestatie van de batterij van minimaal 66% van de originele capaciteit Let op: voertuigen van Renault kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij je daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heb je als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk