Renault Zoe Renault Zoe

Renault Zoe
private lease

Lease de Renault Zoe
nu bij Stam vanaf p/m
exclusief €61 subsidie*

Renault Zoe

Wat zijn jouw private lease voorkeuren?

Start je aanvraag

Renault Zoe samenstellen

Kies zelf een looptijd en jaarkilometrage en ontdek wat jouw maandbedrag is. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Looptijd

Kilometrage per jaar

Maandbedrag
aanvraag versturen

Renault Zoe:
Elektrisch rijden met stijl

De Renault Zoe is een volledig elektrische auto die jou een comfortabele en duurzame rijervaring biedt. Met zijn gestroomlijnde en moderne ontwerp is hij niet alleen aantrekkelijk om te zien, maar biedt hij ook veel ruimte en comfort. Met een actieradius van maximaal 395 kilometer per lading, ben je vrij om te gaan waar je maar wilt zonder je zorgen te maken over de laadstatus. Bovendien is de Zoe voorzien van slimme technologieën, zoals het EASY LINK-infotainmentsysteem en het Z.E. Voice-audiosysteem, die het autorijden nog aangenamer maken. Maak de overstap naar de toekomst van autorijden met de Renault Zoe.

Renault Zoe vrijstaand

De voordelen van Stam Private Lease

Met Stam Private lease rijd je een nieuwe Renault voor één vast bedrag per maand. Hierin zijn alle autokosten opgenomen, behalve brandstof.

Als je privé least stel je zelf de Renault samen. Ook bepaal je de looptijd, variërend van 12 tot 60 maanden en kies je een jaarkilometrage. Dit alles op basis van jouw voorkeur. Aan het einde van de leaseperiode lever je de auto weer in bij de dealer. Zo eenvoudig is private lease bij Stam.

Welke uitgaven zijn inbegrepen?
  • Afschrijving
  • Onderhoud
  • Rente
  • Banden
  • Verzekering
  • Pechhulp
  • Reparatie
  • Houderschapsbelasting

Standaard voorzien van:

Handbediende airconditioning


Active Emergency Braking System met voetgangers- en fietserdetectie


Regen- en licht sensor


Cruise Control met snelheidsbegrenzer

Stel jouw Renault Zoe samen

stel samen

Renault Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mobilize Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Vanafprijs o.b.v. 60 maanden en 6.000 km per jaar. Gecommuniceerde Private Lease tarieven voor de Renault Twingo, Clio en Captur zijn o.b.v. voorraad. Vraag uw Renault-dealer naar de beschikbaarheid. Bedragen zijn afgerond op hele euro's inclusief btw. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen bijdrage € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 24 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Renault Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Vraag jouw Renault-dealer voor meer informatie. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Genoemde prijzen zijn incl. btw, tenzij anders vermeld. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Bekijk de voorwaarden: https://privatelease.renault.nl/voorwaarden/

*EV overheidssubsidie in 2023 beschikbaar en tot een looptijd van 48 maanden. Berekende EV subsidie per maand berekend o.b.v een looptijd van 48 maanden en subsidie van €2950,-. Kijk hier voor meer informatie: https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/sepp/subsidie-lease-nieuwe.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!