✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30728 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

ACTIES ZAKELIJK ZOE

KOM PROEFRIJDEN

Welke actie kies jij?

 

Laadpunt ondersteuning op ZOE, Kangoo Z.E. en Master Z.E.

Stam Renault maakt elektrisch rijden extra bereikbaar door ondersteuning op een laadpunt bij aankoop van een ZOE, Kangoo Z.E. en Master Z.E..

Laadpunt ondersteuning

BEKIJK ACTIE Meer informatie Z.E.
 

Renault ZOE operational lease | bij Stam

Renault ZOE, lease vanaf €360,- per maand bij Stam.

De laatste met 4% bijtelling!

MEER INFORMATIE
 

Renault ZOE zakelijk uit voorraad | Stam

Snel willen rijden in de ZOE met hoge korting? Bekijk dan onze voorraad. De laatste met 4% bijtelling en gratis wallbox!

Korting oplopend tot €1901 en Bijdrage 11kW of 22kW laadpunt t.w.v. €805,=

BEKIJK VOORRAAD KOM PROEFRIJDEN

1 Gemiddelde CO2-uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007). 2 In het BPM-bedrag zijn eventuele correcties vanwege de CO2-uitstoot verwerkt. 3 Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten,uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op EASY LINK t.w.v. € 622,90, incl. 21% btw), registratiekosten (t.w.v. €51,10 btw-vrij) recyclingsbijdrage (t.w.v. € 35,00 incl. 21% btw) en Renault Beheersbijdrage Lithium-Ion batterij (t.w.v. €31,- incl. 21% btw) 4 Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 37,35%. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303. Batterijkoop: • U betaalt de aanschafprijs van de auto inclusief de batterij, zonder maandelijkse verplichtingen voor de batterijhuur • U bent niet gebonden aan een maximaal aantal kilometers in een batterijhuur contract • Garantieduur batterij: 8 jaar of 160.000 km (hetgeen het eerst wordt bereikt). Dit is inclusief de prestatie van de batterij van minimaal 66% van de originele capaciteit