✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30598 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

ACTIES ZAKELIJK ZOE

KOM PROEFRIJDEN

Welke actie kies jij?

 

Laadpunt ondersteuning op ZOE, Kangoo Z.E. en Master Z.E.

Stam Renault maakt elektrisch rijden extra bereikbaar door ondersteuning op een laadpunt bij aankoop van een ZOE, Kangoo Z.E. en Master Z.E..

Gratis Z.E. Wallbox

BEKIJK ACTIE Meer informatie Z.E.
 

Renault ZOE operational lease | bij Stam

Renault ZOE, lease vanaf €360,- per maand bij Stam.

De laatste met 4% bijtelling!

MEER INFORMATIE
 

Renault ZOE zakelijk uit voorraad | Stam

Snel willen rijden in de ZOE met hoge korting? Bekijk dan onze voorraad. De laatste met 4% bijtelling en gratis wallbox!

Snel rijden en tot €2.350 korting en gratis wallbox

BEKIJK VOORRAAD KOM PROEFRIJDEN

Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, brandstof (€ 10), handelings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op EASY LINK t.w.v. € 622,90 (incl. btw), recyclingbijdrage (€ 37,50 incl. btw), Renault beheersbijdrage Lithium-Ion batterij t.w.v. €31,- (incl btw) en registratiekosten € 49,10 (btw-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.