ZOMERBANDEN WISSEL 

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Banden wisselen bij Stam Renault

Veel klanten hebben de afgelopen jaren winterbanden voor hun Renault bij ons aangeschaft en laten monteren. Een winterband heeft al een positieve werking bij een temperatuur van onder 7 graden. Nu de weersomstandigheden wijzigen is het tijd om de banden te wisselen. 

Wanneer moeten zomerbanden gewisseld worden?
Wat vaak voorkomt is dat mensen te laat de hun zomerbanden monteren onder hun auto. Hierdoor slijten de winterbanden meer dan nodig en dit is zonde. Stam adviseert bij temperaturen boven de 7 graden om de banden van jouw auto te vervangen. 

AFSPRAAK MAKEN

Wanneer je de bandenset bij Stam heeft opgeslagen zorgen wij dat deze klaarstaan bij ons op de vestiging. Heb je de banden zelf opgeslagen dan deze winterbanden graag meenemen. 

Banden opslag & wisselkosten

1. Opslag en wisselen banden met vaste velg/complete set:*
6 maanden opslag & 1 keer wisselen van de complete set (= combinatie band en velg) €75,- . Supplement banden met TPMS €28.-

2. Opslag en wisselen banden op velg:*
6 maanden opslag, 1 keer wisselen van 4 banden op velgen & balanceren van 4 banden €129,50

3. Wisselen banden vaste velg/complete set:
wisselen van 4 band-velg combinaties €49,- per wissel.

4. Wisselen banden op velg:
Wisselen van 4 banden op een velg inclusief balanceren van 4 banden €98,- per wissel.  

*Indien de banden niet gewisseld worden rekenen wij een vaste bijdrage van €25.- per half jaar. 


Wielsloten / Slotbouten

Helaas zijn winterbanden en velgen tegenwoordig een zeer geliefd voorwerp voor diefstal. Voorkom diefstal van jouw wielen en veel gedoe! Stam adviseert bij wisseling van wielen slotbouten of wielsloten te monteren. Voor €55,60 voorzien wij de velgen van jouw Renault van wielsloten.
Losse montage (niet in combinatie met wisseling van wielen) van wielsloten €77,40. (m.u.v. Megane GT dan zijn kosten losse wissel €99,95)


Heb je nog geen winterbanden of banden aan vervanging toe?

Vraag dan online een offerte aan. Wij leveren zomerbanden met scherpe prijzen en adviseren je welke band het meest geschikt is voor jouw auto en welke bij het gebruik van jouw auto past.

OFFERTE BANDEN VERVANGEN 

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!