PROFITEER VAN DE AANTREKKELIJKE SUBSIDIE TOT € 5.000

Subsidieregeling Voor Emissieloze Bedrijfswagens

 Vanuit de Rijksoverheid is de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfswagens (SEBA) beschikbaar. Dus bent u ondernemer of een non-profitorganisatie? en kies je voor een emissieloze bedrijfswagen zoals de Kangoo E-Tech Electric en de Master E-Tech Electric? Dan kom je in aanraking met een teruggave van 10% van de netto-catalogusprijs tot een maximum van €5.000 vanuit de rijksoverheid. Let op: het budget wordt vanuit de Rijksoverheid per kalenderjaar bepaald. Kijk op www.rvo.nl/subsidies-financiering/seba voor de meest actuele informatie en het budget dat nog beschikbaar is.


 Subsidie Emissieloze Bedrijfswagens (SEBA) in 2023

In 2023 kan je vanaf 10 januari om 9:00 uur weer een aanvraag indienen. Het totale jaarbudget voor 2023 is €33 miljoen. Wil je weten waar je aan moet voldoen om subsidie te krijgen? Op de website www.rvo.nl vind je de voorwaarden en verplichtingen.

Met deze subsidie bedraagt het voordeel op een Renault Kangoo E-Tech electric

€ 2.969,- en op een Renault Master E-Tech electric zelfs € 5.000. Neem contact op voor advies of om te bespreken wat de mogelijkheden voor jou zijn.


Elektrisch rijden nog aantrekkelijker voor ondernemers

Naast de subsidie zijn er nog een aantal voordelen om elektrisch te rijden als ondernemer. De belangrijkste voordelen zetten we voor je op een rij:
  • Lagere verbruikskosten
  • Lagere onderhoudskosten
  • Geen C02-uitstoot
  • Geen wegenbelasting tot 2025
  • Onbeperkte toegang tot de grote binnensteden, ook na 2025

De emissieloze bedrijfswagens van Renault

 

Renault Kangoo E-Tech Electric
Met de compacte Kangoo E-Tech electric profiteer je van een werkelijke actieradius van 200 kilometer emissievrij rijden, en beschik je over een laadvolume tot wel 3,9m3 en een maximaal laadvermogen tot ruim 530 kg.

Ook is de Kangoo E-Tech electric beschikbaar met een duurzame Pick-Up, Kipper- of Veegvuil-opbouw.

MEER INFORMATIE

 

Renault Master E-Tech Electric

Met de robuuste Master E-Tech electric kun je emissievrij tot wel 22m3 vervoeren. En met de Master E-Tech electric Distribox-versie beschik je over een maximaal laadvermogen van wel 1.460 kg.

Ook elektrische bestelwagens zijn maatwerk. Daarom is de Master E-Tech electric leverbaar in vrijwel alle op- en ombouwmogelijkheden die de ‘gewone’ Master ook biedt.

MEER INFORMATIE

 

Renault Trafic E-Tech Electric
Met de veelzijdige Trafic E-Tech electric beschik je over een maximaal laadvermogen van 1.100 kg.

De introductie van de Trafic E-Tech electric staat gepland voor eind mei 2023. Blijf op de hoogte voor de meest actuele planning en de laatste informatie


BLIJF OP DE HOOGTE

Budget 2022 overtekend

het subsidiebudget van €22 miljoen in 2022 is volledig gebruikt. dit betekent dat je tot 10 januari 2023 moet wachten om aanspraak te kunnen maken op het nieuwe budget. Let op: de bedrijfswagen mag op de datum van de aanvraag nog niet op uw naam staan. Bespreek met onze bedrijfswagen specialisten de mogelijkheden.  

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!