PROFITEER VAN DE AANTREKKELIJKE SUBSIDIE TOT € 5.000

Subsidieregeling Voor Emissieloze Bedrijfswagens

 Vanuit de Rijksoverheid is de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfswagens (SEBA) beschikbaar. Dus bent u ondernemer of een non-profitorganisatie? en kies je voor een emissieloze bedrijfswagen zoals de Kangoo E-Tech Electric en de Master E-Tech Electric? Dan kom je waarschijnlijk ook dit jaar in aanraking met een teruggave tot 12% van de netto-catalogusprijs tot een maximum van €5.000 vanuit de rijksoverheid. Let op: het budget wordt vanuit de Rijksoverheid per kalenderjaar bepaald. Kijk op www.rvo.nl/subsidies-financiering/seba voor de meest actuele informatie en het budget dat nog beschikbaar is.


 Subsidie Emissieloze Bedrijfswagens (SEBA) in 2024.

2024 is het laatste jaar voor de SEBA. De subsidiepercentages zijn dit jaar 7% voor grote ondernemingen, 10% voor middelgrote ondernemingen en 12% voor kleine ondernemingen. Neem contact op voor advies of om te bespreken wat de mogelijkheden voor jou zijn.


Elektrisch rijden nog aantrekkelijker voor ondernemers

Naast de subsidie zijn er nog een aantal voordelen om elektrisch te rijden als ondernemer. De belangrijkste voordelen zetten we voor je op een rij:
  • Lagere verbruikskosten
  • Lagere onderhoudskosten
  • Geen C02-uitstoot
  • Geen wegenbelasting tot 2025
  • Onbeperkte toegang tot de grote binnensteden, ook na 2025

De emissieloze bedrijfswagens van Renault

 

Renault Kangoo E-Tech Electric
Met de compacte Kangoo E-Tech electric profiteer je van een werkelijke actieradius van 200 kilometer emissievrij rijden, en beschik je over een laadvolume tot wel 3,9m3 en een maximaal laadvermogen tot ruim 530 kg.

Ook is de Kangoo E-Tech electric beschikbaar met een duurzame Pick-Up, Kipper- of Veegvuil-opbouw.MEER INFORMATIE

 

Renault Master E-Tech Electric

Met de robuuste Master E-Tech electric kun je emissievrij tot wel 22m3 vervoeren. En met de Master E-Tech electric Distribox-versie beschik je over een maximaal laadvermogen van wel 1.460 kg.

Ook elektrische bestelwagens zijn maatwerk. Daarom is de Master E-Tech electric leverbaar in vrijwel alle op- en ombouwmogelijkheden die de ‘gewone’ Master ook biedt.


MEER INFORMATIE

 

Renault Trafic E-Tech Electric

Met de Renault TRAFIC E-Tech Electric kunnen bedrijven rekenen op een indrukwekkend laadvermogen en een ruime laadruimte die op maat kan worden gemaakt voor elke klus. 

De elektrische aandrijving zorgt ervoor dat de bedrijfswagen stiller en schoner is dan traditionele bedrijfswagens, waardoor hij bij uitstek geschikt is voor gebruik in stedelijke gebieden en milieuzones.


MEER INFORMATIE

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!