Austral Accessoires

De Renault Austral past zich volledig aan aan jouw levensstijl.

BEKIJK ACCESSOIRES PER MODEL

Exterieur

Renault Austral

Aanpassingspakket
Afhankelijk van de uitvoering kun je de Austral aanpassen aan je persoonlijke smaak en stijl. Zo zijn de beschermplaten voor- en achterbumper, lucht scoops, bovenste grilllijn en zijspiegelkappen naar wens uit te voeren in de kleuren: "carbon effect", "gold accents", "light grey" or "satin grey metal".

Renault Austral

Elektrisch wegklapbare trekhaak
De Austral is voorzien van een elektrisch in- en uitklapbare trekhaak, te bedienen met slechts één met een druk op de knop. Zo bespaar je een hoop gedoe en blijven je handen schoon!

Renault Austral

Nauwkeurig en veilig rijden
Het geavanceerde 4Control-systeem (afhankelijk van de versie) zorgt ervoor dat je nauwkeurig en veilig kunt rijden. Vooral in de stad worden alle manoeuvres eenvoudiger dankzij de draaicirkel van slechts 10,1 m.

Renault Austral

Perfecte afmetingen
De Renault Austral beschikt over de perfect afmetingen. Compact van buiten, ruim van binnen. De SUV is iets meer dan 4,5 meter lang, ruim 2 meter breed en 1,62 meter hoog.

Interieur

Renault Austral

Altijd op de hoogte
Wees tijdens het rijden altijd op de hoogte van de belangrijkste informatie via de twee 12-inch beeldschermen en een 9,3-inch head-up display.

Renault Austral

Royale bagageruimte
De Renault Austral beschikt hij over een royale bagageruimte met een capaciteit tot maar liefst 575 liter waartoe je handsfree toegang hebt door de geautomatiseerde achterklep.

Renault Austral

Extra veel beenruimte
Ook aan de passagiers is gedacht in deze veelzijdige SUV. Het is namelijk mogelijk om de achterbank 16 cm naar achteren te schuiven, waardoor je op de achterbank extra veel beenruimte hebben.

Renault Austral

Levende verlichting
De interieurverlichting verandert elk half uur automatisch van kleur: overdag overheersen koele tinten, om de technologie te benadrukken en ‘s nachts is er een warm lichtschijnsel, bedoel als ‘geruststellende gloed voor extra comfort’.

Consumentenadviesprijs voor personenauto's is de prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd.

Consumentenadviesprijs voor bedrijfswagens zijn exclusief kosten rijklaar maken , verwijderingsbijdrages en leges. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!