✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30780 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault MÉGANE Estate Business

Met netto bijtelling vanaf €162,- per maand
Vanaf

€24.490,-

OFFERTE AANVRAGEN


Rijk uitgerust tegen een zo laag mogelijke bijtelling


De nieuwe Renault MÉGANE Estate Business is dé aantrekkelijke oplossing voor de zakelijke rijder die ook privé rijdt en bijtelling betaalt. Zakelijke rijders profiteren nu van een zeer rijk uitgeruste auto tegen een zo laag mogelijke bijtelling. 

Dit zijn de extra's

Nieuwe Renault MÉGANE Estate Business

De Beste Renault technologie

 
De Renault MEGANE Estate Business ZEN heeft een CorNav navigatie-systeem, parkeersensoren voor én achter en elektrisch inklapbare buitenspiegels mee. De extra uitrusting van een Renault MEGANE Estate Business Edition One bestaat uit het CorNav navigatie-systeem met het grote 9” scherm, het 10,2” cluster voor het instrumentarium, lederen bekleding met stoelverwarming, verwarmd stuurwiel, achteruitrijcamera en speciale 17” lichtmetalen wielen. Jouw nieuwe Renault MEGANE Estate Business is de perfecte combinatie tussen zakelijk en privé rijden. Door zijn ruimte neem je eenvoudige alle spullen mee plus je gezin. Ook kun je door zijn lange laadruimte van 2,7 meter hele verhuizingen of verbouwingen doen. Door het gracieuze lijnenspel komt hij zakelijk over en geeft daarmee een mooi perfecte visitekaartje voor het bedrijf waar je voor werkt. Ontdek het allerbeste van de Renault-technologie via het 10,2“ TFT cluster in het dashboard en het 9,3“ EASY LINK-multimediascherm waarmee je het EASY LINK-multimediasysteem met Android Auto™ en Apple CarPlay™ gemakkelijk bediend. Met het Easy Park Assist parkeer je je MEGANE Estate Business perfect voor elke klant die je bezoekt.

 

Nieuwe Renault MÉGANE Estate Business Plug-in Hybrid

Zeer gunstige bijtelling 

bbb
Ontdek het allerbeste van de Renault-technologie via het 10,2“ TFT cluster in het dashboard en het 9,3“ EASY LINK-multimediascherm waarmee je het EASY LINK-multimediasysteem met Android Auto™ en Apple CarPlay™ gemakkelijk bediend. Met het Easy Park Assist parkeer je je MEGANE Estate Business perfect voor elke klant die je bezoekt.RENAULT MÉGANE ESTATE BUSINESS PLUG-IN HYBRID Er wordt bij aankoop van een auto vaak veel voordeel gegeven, maar de bijtelling wordt bepaald aan de hand van de prijs zonder voordeel. Renault verwerkt dat voordeel nu direct in de catalogusprijs. Zo profiteer jij als zakelijke rijder van een zeer gunstige bijtelling op deze Renault MEGANE Estate Business.
BEREKEN JE BIJTELLING

Consumentenadviesprijs voor personenauto's is de prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. Consumentenadviesprijs voor bedrijfswagens zijn exclusief kosten rijklaar maken , verwijderingsbijdrages en leges. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.