RENAULT MEGANE eVISION

De elektrische auto die geschikt is voor elk gebruik en de regels opnieuw opstelt

Het CMF-EV-platform is uitgerust met de nieuwste batterij-technologieën en een ultracompacte aandrijflijn. Dit zorgt voor maximale ruimte in het interieur. 

De Renault MEGANE eVISION is uitgerust met een slim elektrisch platform

Renault is pionier op het gebied van elektrische auto’s en blijft die rol spelen. Renault gaat nu nog verder door het CMF-EV-platform (Common Module Family and Electric Vehicles) op de markt te brengen.Dit volledig nieuwe elektrische en modulaire platform is gericht op vernieuwing, emoties en prestaties. De auto beschikt over vele verbeteringen en innovaties, verlegt grenzen én legt de lat een stuk hoger op het gebied van energie-efficiëncy. 
 

Verbeterde prestaties

De MEGANE eVISION trekt zich niets aan van de huidige regels. Maar stelt ze gewoon opnieuw op. Dankzij het formaat is rijden in de stad heel eenvoudig. én hebben passagiers veel ruimte. Vergelijkbaar met die van auto’s uit het C-segment.De toekomstige elektrische auto’s van Renault worden allemaal gebasseerd op het nieuwe CMF-EV-platform. Zo bieden ze maximale ruimte, zonder dat er extra hoogte of lengte nodig is. 
 
 
 

Ruime actieradius

Het rijbereik van een elektrische auto hangt gewoonlijk af van de grootte van de auto en de mogelijkheid om meer of minder omvangrijke accu's mee te nemen.De MEGANE eVISION doorbreekt deze traditionele grenzen: dankzij de dunne batterij is de auto lager en dus aerodynmischer. Dit komt direct ten gunste van het energieverbruik. Zo beschikt de MEGANE eVISION, ondanks de compacte afmetingen, over weg- en snelwegcapaciteiten van een hoger segment. Hiermee past de auto niet meer in de traditionele categorieën en worden de grenzen vervaagd. Nu is de overstap naar elektrisch rijden nóg aantrekkelijker. 
 

Afmetingen van een moderne, dynamische crossover

De MEGANE eVISION is een evolutie op het gebied van Renault-design. Passie, geweldige techniek en uitstekende aerodynamica werken samen in dit design met nieuwe afmetingen en prachtige kenmerken 
Passie

Het profiel van de auto is van veraf te herkennen. De prachtige verlichting wordt ondersteund door de technologische innovaties van LINVINGTECH. Wanneer je dichterbij komt, zie je het oppervlak van de auto en de nieuwe verlichting die de contouren tot leven lijken te brengen. 
 

Geweldige techniek

Alle details van de MEGANE eVISION verwijzen naar de technologische en elektrische innovaties. Ontdek hoe de nieuwe generatie elektrische auto’s van Renault eruit zal komen te zien met dit ’gladde oppervlak’ en de ’flush-inspiratie’. Dit concept is nog beter, omdat we ervoor hebben gekozen om inklapbare deurgrepen te gebruiken die één zijn met de deur (flush) totdat ze nodig zijn. 
 
 

Aerodynamica

De MEGANE eVISION is gebaseerd op de MORPHOZ-conceptauto en is uitgerust met grote wielen. Om de efficiëntie te vergroten, zijn ze aan de buitenkant zo veel mogelijk afgesloten en bevinden ze zich dichter bij de carrosserie om de aerodynamica van de auto te verbeteren. 
 

 

Consumentenadviesprijs voor personenauto's is de prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd.

Consumentenadviesprijs voor bedrijfswagens zijn exclusief kosten rijklaar maken , verwijderingsbijdrages en leges. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!