Renault OpenR Link

Download instructiesMet openR-link verleg je de grenzen van wat mogelijk is op het gebied van prestaties. Het systeem werkt even snel als de nieuwste smartphones en geeft onze Connected Services een extra dimensie. Het is altijd up-to-date, slim en aanpasbaar aan jouw profiel en behoeften. Je rijdt nu nog efficiënter dankzij de ingebouwde functies van Google.

Met de gebruiksvriendelijke interface verander je jouw rijervaring eenvoudig. Voeg je favoriete apps toe aan het 12" scherm en creëer een multimediasysteem dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke stijl. Nooit meer verkeerd rijden dankzij de integratie van Google Maps. 

Google integratie

De Renault openR-link biedt een uitstekende integratie met Google-diensten. Met Google Maps kun je snel en eenvoudig je bestemming vinden, dankzij real-time verkeersinformatie en aanbevolen routes. Het systeem biedt ook informatie over de actieradius en verkeerssituaties tijdens het navigeren, zodat je altijd op de hoogte bent van de reis.

Met Google Maps vind je altijd de beste restaurants, winkels en andere locaties. OpenR-link past zich aan tijdens het reizen en met de gepersonaliseerde navigatie benut je eenvoudig opgeslagen favoriete adressen, aanbevolen routes en navigatiegeschiedenis. Het automatische updatesysteem zorgt ervoor dat je nooit teleurgesteld wordt door gesloten restaurants of wegwerkzaamheden.


 Google Assistent

De Renault R-Link met Google Assistant is een slimme technologie die het rijden gemakkelijker en efficiënter maakt. Dankzij de integratie met Google Assistant kan je handsfree vragen stellen en opdrachten uitvoeren, zoals het opvragen van verkeersinformatie, het regelen van afspraken, afspelen van muziek. en het gebruik van voertuigfuncties zoals naar sportmodus overschakelen.


 My Renault

Breek de beperkingen van mobiliteit met My Renault. Met je persoonlijke profiel kun je eenvoudig
toegang krijgen tot verschillende services, zoals het beheer van je contract, videotutorials voor jouw Renault en het plannen van onderhoudsbeurten.
Download de My Renault app op je mobiel en ervaar de nieuwe mogelijkheden
van mobiliteit, van het vinden van je auto tot het inschakelen van verlichting en claxon, het plannen van ritjes en nog veel meer.

MY RENAULT ANDROID

MY RENAULT IOS

Hoe meld ik me aan voor mijn connected services?

Bij de overdracht van je auto worden je connected services geactiveerd bij de dealer. Ga naar de Renault Connect Store om je aan te melden voor nieuwe services. Sommige zijn rechtstreeks beschikbaar vanaf openR link. Voor andere services moet je de mobiele app van My Renault downloaden.
Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op!

Hoelang kan ik mijn connected service gebruiken?

Je kunt je connected services 5 jaar gratis gebruiken. Wil je ze verlengen? Kies dan voor onze pakketten om 12 of 36 maanden te verlengen.

De openR link-functies zijn beschikbaar voor zowel Android- als Apple-smartphones, zodat je ongeacht het type telefoon de Renault OpenR link kunt gebruiken.

Nee, Als je auto over een ander multimedia systeem beschikt is dit helaas niet mogelijk.

Het openR link-multimediasysteem is compatibel met zowel Android Auto™ als Apple CarPlay™. Je kunt je mobiele telefoon eenvoudig koppelen via een kabel of via Bluetooth voor een ongehinderde gebruikservaring.

 

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!