Maatoplossingen voor jouw bedrijf met de bedrijfswagens met ombouw

Bekijk onze omgebouwde Renault Pro+ modellen
Renault stemt je bedrijfswagen geheel af op jouw behoeften. Je zegt het maar, wij passen het aan.


Groot Volume

Kiepbak

Pick-up

   
Onze groot volume bedrijfswagens
Gemak bij transporteren en lossen
Stenen, groen of bulk transporteren
De Renault Master is ideaal voor het transport van grote volumes. De versies Platform Cabine en Chassis Cabine, leverbaar met voorwiel- of achterwielaandrijving, hebben een laadvolume van 18, 20, 22 of 30 m3. Ook zijn deze bedrijfswagens uit te breiden met laadlift. Ook een distribox of pick-up behoort tot de mogelijkheden.De Renault Master Chassis versies L2 en L3 zijn leverbaar met een kiepbak om materialen eenvoudig te transporteren en lossen. De driezijdige kiepbak is zeer flexibel in het gebruik en daarmee ideaal voor plaatselijke overheden, aannemers en kleine zelfstandigen.De Renault Master Chassis versie L2, L3 en L4 met enkele of dubbele cabine en voorwiel- of achterwielaandrijving, is tevens leverbaar als pick-up. De laadbak met scharnierbare en uitneembare schotten aan zij- en achterkant vergemakkelijkt het transport van goederen in de bouw.

Geïsoleerd en  gekoeld

Dubbele cabine

Personenvervoer

   
Onze gekoelde bedrijfswagens
Een combinatie van comfort en ruimte
Onze oplossingen voor personenvervoer
Ben je in een branche actief waar bederf een rol kan spelen? Bijvoorbeeld in de voedselbereiding, catering, vleesindustrie of transport van delicate voedingswaarden of medicijnen? Renault heeft altijd de juiste bedrijfswagen voor je. Geïsoleerde of gekoelde gesloten bestel- of distribox, de keuze is aan jou.De Renault Trafic en Renault Master zijn verkrijgbaar met een dubbele cabine. Deze uitvoering vervoert personen en lading zonder daarbij concessies te doen aan de ruimte of het comfort. Met gemak neem je vijf tot zeven personen mee zonder de laadruimte in te perken.De Renault Trafic Passenger en de Renault Master Combi en Bus zijn ideaal om 6 tot 17 personen te vervoeren.
 • In de Renault Trafic Passenger L1H1 of L2H1 met 6 of 9 zitplaatsen reizen passagiers aangenaam en uiterst comfortabel.
 • De Renault Master Combi in L1H1 of L2H2 uitvoering met 6 of 9 zitplaatsen heeft een riante ruimte voor passagiers en bagage (tot 4,7 m3).
 • De Renault Master Bus en Trabus met een zitcapaciteit tot 17 zitplaatsen is dé standaard voor minibussen. Perfect voor openbaar vervoer en aanpasbaar voor rolstoelgebruikers.

Service en hulpdiensten

Vervoer van personen met beperkte mobiliteit

Aangepaste bedrijfswagens van Renault TECH

   
Onze auto's voor de dienstverlening
Personen met beperkte mobiliteit vervoeren
Specifieke wensen of behoeften?

Renault levert diverse voertuigen voor de gezondheidszorg, dienstverlening, hulpdiensten en ordehandhaving. Onze Renault Trafic is de Europese standaard voor ambulances en de Renault Master beeldbepalend voor de hulp- en nooddiensten. Onze bedrijfswagens redden levens.

Ideaal voor particulieren, taxibedrijven, liefdadigheidsorganisaties en gezondheidsinstellingen: de Renault Kangoo, Renault Trafic en Renault Master zijn aan te passen voor het vervoer van maximaal 9 personen met beperkte mobiliteit. Ook als ze een rolstoel gebruiken. Ontdek ook onze rij- en overzethulpmiddelen.Samen met een aantal geaccrediteerde ombouwbedrijven beschikken we onder het label “Renault Agrément Carrossier” over een scala van mogelijkheden om jouw bedrijfswagen af te stemmen op je dagelijkse werkzaamheden.

Geef ons je wensen of behoeften door en wij passen jouw bedrijfswagen erop aan. Aangepaste bedrijfswagens voldoen aan de kwaliteitsnormen van Renault en krijgen dezelfde fabrieksgarantie als het basismodel.

Andere ombouwmogelijkheden

  
Ontdek onze andere ombouwmogelijkheden:
 • Dierentransport
 • Ambulante verkoop
 • Hoogwerker
 • Begrafenisauto
 • Luchtvering
 • Aanpassingen aan het onderstel, de assen en de ophanging
 • Versterkte tractie, 4X4
 • Roldeur
 • Laadlift
 • Laadkraan
 • Camper enz.
  

Meer informatie nodig?

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

MAAK AFSPRAAK

Consumentenadviesprijs voor personenauto's is de prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. Consumentenadviesprijs voor bedrijfswagens zijn exclusief kosten rijklaar maken , verwijderingsbijdrages en leges. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!