✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30728 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Ontdek Renault Pro+

Bedrijfswagens, services en een netwerk voor zakelijke klanten
Zoek je een professionele maatoplossing voor jouw zakelijke behoeften? Renault Pro+ biedt een uitgebreid assortiment bedrijfswagens, unieke services én een speciaal netwerk.


Honderden mogelijkheden

Renault bedrijfswagenassortiment

De Renault Kangoo, Renault Trafic en Renault Master zijn op honderden manieren aan te passen.
Zo is het ook voor jou mogelijk om een bedrijfswagen te vinden die naadloos aansluit bij de behoeften van jouw onderneming

BEKIJK ONZE BEDRIJFSWAGENS

 

Renault Pro+ netwerk


Het team van het Renault Pro+ netwerk doet er alles aan om je keuze makkelijker te maken en jouw wagenpark operationeel te houden. Of het nu gaat om onderhoud of financiering, nieuwe of gebruikte bedrijfswagens: ons netwerk staat altijd voor je klaar voor hulp en advies.


MEER INFORMATIE OVER HET RENAULT PRO+ NETWERK

Speciale services


Je tijd is kostbaar. Daarom helpen we je graag bij de aanschaf en het onderhoud van jouw bedrijfswagen. Ook bij vragen rondom fiscaal advies, uitrusting en accessoires of wagenparkbeheer staan we voor je klaar. Ons doel is je te ontzorgen en jouw bedrijfsvoering te vergemakkelijken.


MAAK EEN AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM

 


Onze Internationale aanwezigheid

Renault zakelijk wereldwijd 
 

Erkende expertise in 114 landen

Dankzij ons uitgebreide aanbod zijn we sinds 1998 marktleider in Europa. Gesterkt door dit succes maakt de Renault Groep een internationale groei door. Wij behoren tot de top drie van autofabrikanten in een groot aantal landen, niet alleen in Europa, maar ook in onder andere Brazilië, Argentinië, Algerije, Marokko en Turkije. 

Meer informatie nodig?

VRAAG EEN BROCHURE AAN

Consumentenadviesprijs voor personenauto's is de prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. Consumentenadviesprijs voor bedrijfswagens zijn exclusief kosten rijklaar maken , verwijderingsbijdrages en leges. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.