✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 26552 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault TWINGO

Zorgeloos rijden

v.a.€ 195,- per maand

Private Lease bij Stam Lease

Vrijblijvende offerte

Renault TWINGO De karaktervolle stadsauto

v.a. €195,-*
per maand

Wat en voor wie is Private Lease?

Lease een nieuwe Renault Twingo met Private Lease onder de noemer van “Stam Zorgeloos Privé”. Stam Renault Zorgeloos Prive is dé leasevorm voor u om als particulier een nieuwe auto te leasen. Op deze manier heeft u geen omkijken naar het onderhoud en onvoorziene uitgaven. Kortom een transparant product zodat u weet waar u aan toe bent! U kunt nu tijdelijk profiteren van ons voorraad-voordeel waardoor u voor slechts € 195.- per maand in een complete, splinternieuwe Twingo rijdt!

De nieuwe Renault TWINGO

De vernieuwde versie van deze populaire stadsauto is de derde generatie van Renault’s kleinste model. Het nieuwe model is baanbrekend met tal van innovaties. Zo bevindt de motor zich achterin, waardoor de nieuwe Twingo achterwielaandrijving heeft. Dit zorgt voor een uitstekend weggedrag. De stadsauto kent een zeer kleine draaicirkel van 8,65 meter, praktisch voor in de stad en wordt standaard geleverd met 5 deuren. De nieuwe Renault Twingo staat nu in de showroom bij Stam Renault.

MEER INFO OVER DE TWINGO

€195.- per maand

Met Renault Private Lease rijdt u in een Renault Twingo voor één vast en laag maandbedrag. U rijdt al in een Renault Twingo SCe 70 Life vanaf €195.- per maand. Of kies voor de nog rijker uitgeruste Twingo Collection vanaf € 225,- per maand. Met dit vaste en lage maandbedrag zijn al uw autokosten afgedekt. U hoeft alleen nog maar te tanken! Deze prijs is op basis van 10.000 km. per jaar, 60 maanden, standaard lak en een eigen risico van € 450,-.

Wat is inclusief bij STAM Private Lease?
  • Afschrijving
  • Rente
  • Verzekering
  • Houderschapsbelasting
  • Reparatie
  • Onderhoud
  • Banden
  • Pechhulp


Hoe kunnen wij helpen?

Ik wil deze auto Private Leasen

Deze Renault TWINGO liever kopen?

Nu met € 2.000,- voordeel standaard bij Stam

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een Renault Twingo in plaats van Private Lease? U ontvangt nu tijdelijk 

€2.000,- korting bij de aanschaf van uw nieuwe Renault Twingo. Bent u op zoek naar een nog rijker uitgeruste Twingo? Kies dan voor de Twingo Collection. Deze is voorzien van oa: Airconditioning, R&GO multimediasysteem, Bluetooth, elektrisch bedienbare ramen, stoel bestuurder in hoogte verstelbaar, Pack Look Exterieur, centrale deurvergrendeling, stuurbekrachtiging en vele andere opties. Bereken nu de waarde van uw huidige auto en ontdek voor welk bedrag u een nieuwe Renault Twingo rijdt.

Vanaf tarief is o.b.v. basispakket, 60 maanden, 10.000 km/jaar en 6 of meer schadevrije jaren. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Stam Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. De afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijk geleverde auto en/of specificaties in Nederland en/of fiscale categorie waarin het model valt. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk)fouten voorbehouden. www.stamrenault.nl voor voorwaarden. Officiële brandstof- en CO2-gegevens: min./max. verbruik: 3,2-5,4 l/100 km, resp. 31,3-18,5 km/l. CO2: 82-120 gr./km.