✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30669 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault TWINGO

Never too much

v.a. €199,- per maand


Vrijblijvende offerte

Renault TWINGO De karaktervolle stadsauto

v.a. €199,-*
per maand


Wat en voor wie is Private Lease?

Lease een nieuwe Renault Twingo met Private Lease onder de noemer van “Stam Zorgeloos Privé”. Stam Private lease is dé leasevorm om als particulier een nieuwe auto te leasen. Op deze manier heb je geen omkijken naar het onderhoud en onvoorziene uitgaven. Kortom een transparant product zodat je weet waar je aan toe bent! Je kunt nu tijdelijk profiteren van ons actietarief waardoor je voor slechts €199.- per maand in een complete, splinternieuwe Twingo rijdt!

De Renault TWINGO

De vernieuwde versie van deze populaire stadsauto is de derde generatie van Renault’s kleinste model. Het nieuwe model is baanbrekend met tal van innovaties. Zo bevindt de motor zich achterin, waardoor de nieuwe Twingo achterwielaandrijving heeft. Dit zorgt voor een uitstekend weggedrag. De stadsauto kent een zeer kleine draaicirkel van 9,1  meter, praktisch voor in de stad en wordt standaard geleverd met 5 deuren. De nieuwe Renault Twingo staat voor je klaar in de showroom bij Stam Renault.

MEER INFO OVER DE TWINGO

Vanaf €199,- per maand

Met Stam Private Lease rijdt je in een Renault Twingo voor één vast en laag maandbedrag. Je rijdt al in een Renault Twingo SCe 75 Life vanaf €199.- per maand. Of kies voor de nog rijker uitgeruste Twingo Collection vanaf € 229,- per maand. Met dit vaste en lage maandbedrag zijn al je autokosten afgedekt. Deze prijs is op basis van 10.000 km. per jaar, 60 maanden, standaard lak en een eigen risico van €450,-.

Wat is inclusief bij STAM Private Lease?
  • Afschrijving
  • Rente
  • Verzekering
  • Reparatie
  • Onderhoud
  • Banden
  • Pechhulp
  • Houderschapsbelasting


De Renault TWINGO kopen?

met voorraad korting bij Stam

Ben je geďnteresseerd in het kopen van een Renault TWINGO in plaats van Private Lease? Koop een TWINGO uit voorraad bij Stam en profiteer van hoge korting en snel rijden

VRIJBLIJVENDE OFFERTE  BEKIJK VOORRAAD ACTIE

Hoe kunnen wij helpen?

Ik wil deze auto Private Leasen

Het gecommuniceerde Private Lease bedrag betreft de Renault TWINGO SCe 75 Stop & Start Life met standaard lak o.b.v. 60 maanden, 6.000 km/jaar en € 450,- eigen risico WA/Casco. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Per meer gereden kilometer betaal je maximaal € € 0,059 bij. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. De afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijk geleverde auto en/of specificaties in Nederland en/of fiscale categorie waarin het model valt. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk)fouten voorbehouden. www.stamrenault.nl voor voorwaarden. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303. Officiële brandstof- en CO2-gegevens: Min. / max. verbruik: 4,3-5,1 l/100 km, resp. 23,3-19,6 km/l. CO2: 99-116 gr./km