✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 27994 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault TALISMAN - Voorraad korting

De Renault TALISMAN is direct uit voorraad leverbaar bij Stam. Wij geven wij zeer aantrekkelijke kortingen op onderstaande voorraad auto's. Dus snel rijden en financieel aantrekkelijk. Kom maar onze showroom en maak kennis met deze fraaie Renault en bespreek met de verkoopadviseur de mogelijkheden. Of vraag een offerte of proefrit aan bij Stam.

OFFERTE AANVRAGEN MEER OVER TALISMAN

Hoe kunnen wij je helpen?

Ik wil graag een TALISMANkopen

SUMMER SALE ACTIE:

Van 1 tm 31 juli verloten wij per week één reischeque t.w.v. € 2.500 (incl. btw) van TUI onder de totaal aantal bij Stam nieuw verkochte particuliere en klein-zakelijke Renaults uit voorraad in die desbetreffende week & verloten wij 5 cadeaukaarten van dagjeuit-cadeaukaart.nl (leaseklanten en fleetdeals zijn uitgesloten).  Dus koopt nu een nieuwe Renault uit voorraad bij Stam en maak kans op 1 van de 6 weekprijzen! De winnaars worden via Social Media bekendgemaakt en uiterlijk 1 werkdag na de trekkingsdag (dag na einde actieweek) gepubliceerd. Om deel te nemen aan de actie moet je ook meedoen aan publicatie op alle social media-kanalen van Stam zoals het plaatsen van een foto van de winnaar of film van de winnaar en de gewonnen reis of cadeau cheque.  Voor alle voorwaarden zie onderaan deze pagina.

Stap in en rijd weg in één van onderstaande Renaults en profiteer van de Summer Sale actie:

© 2018 – Stam Summer Sale actie geldig van 2 t/m 31 juli 2018 en enkel bij aanschaf van een voorraadauto met uiterste registratiedatum 31 augustus 2018. Per week wordt 1 winnaar van een reischeque t.w.v. € 2.500 (incl. btw) en 5 winnaars van een cadeaucheque t.w.v. € 100 (incl. btw) voor een dagje uit geselecteerd uit het totale aantal bij Stam getekende particuliere en klein-zakelijke orders in de desbetreffende week (leaseklanten en fleetdeals zijn uitgesloten). De winnaars worden via social media bekendgemaakt en uiterlijk 1 werkdag na de trekkingsdag (dag na einde actieweek) gepubliceerd. Winnaars zijn verplicht mee te doen aan publicatie op alle social media-kanalen van Stam zoals het plaatsen van een foto of film van de winnaar en de gewonnen reis of cadeau cheque. Week 1 loopt van 2 t/m 8 juli 2018, week 2 van 9 t/m 15 juli 2018, week 3 van 16 t/m 22 juli 2018 en week 4 van 23 t/m 31 juli 2018. Stam behoudt zich het recht voor de actie op elk moment te wijzigen of te beëindigen. De maximale korting zijnde € 8.735 is geldig op een in juni 2018 geregistreerde Renault Talisman Estate Energy dCi 160 EDC Initiale Paris. Zolang de voorraad strekt en niet i.c.m. andere (Renault) aanbiedingen. Genoemde prijzen incl. STAMbassadeurspremie, onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto aan de consument, zijnde levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, brandstof (€ 5), handelings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. € 413,90 tot € 996,03 (incl. btw), recyclingbijdrage (€ 45 incl. btw) en registratiekosten € 48,91 (btw-vrij). Prijzen excl. Stam-afleverpakket en metallic lak (tenzij anders vermeld). Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Private Lease bedragen: Het gecommuniceerde bedrag betreft het betreffende model o.b.v. 60 maanden, 10.000 km/jaar en € 450 eigen risico WA/Casco. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Per meer gereden kilometer betaal je maximaal € 0,069 bij. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Afbeeldingen die gebruikt zijn kunnen afwijken van de daadwerkelijke voorraad auto. STAM Renault behoudt zich het recht voor de actie op elk moment te wijzigen of te beëindigen. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.