Twingo E-Tech Electric voorraad

Staat de uitvoering van uw voorkeur er niet tussen? Dan bestellen we graag een Twingo E-Tech Electric geheel naar uw eigen wensen voor u samen. 


Onderstaande Twingo's zijn direct leverbaar of komen binnenkort bij ons binnen.

Let op dit is de voorraad op dit moment. Wij verkopen dagelijks veel auto's uit voorraad omdat veel klanten het prettig vinden om snel over een nieuwe Twingo te beschikken. Wij adviseren daarom bij interesse in een auto een afspraak te plannen in de showroom zodat u meteen voor de auto waar u interesse heeft een offerte kunt laten maken. Wij reserveren geen auto's totdat er een offerte is gemaakt.  

 

 

 

Sorteren

10 foto's

Gris Lunaire (grijs mica)

Renault Twingo E-Tech Electric

22kWh elektromotor 82 1AT Série Limitée Urban Night

Status: in huis
Elektrisch
o.a. voorzien van: Cruise Control met snelheidsbegrenzer, EASY LINK multimedia- en navigatiesysteem incl subwoofer, Elektrisch verwarmbare voorstoelen, Elektronisch geregelde airconditioning, In hoogte verstelbare bestuurdersstoel en rugleuning passagiersstoel neerklapbaar 'One-touch', LED- dagrijverlichting, Lichtmetalen wielen 16" 'Monega', Lichtmetalen wielen 16" 'Urban Night' in zwart, Ondersteuning Apple CarPlay en Android Auto, Pack Look Interieur thema ‘Noir’, Parkeersensoren achter met sonische weergave en achteruitrijcamera, Privacy Glass achterste zijruiten en achterruit, Regen- en licht sensor
Van € 28.580
STAMbassadeurspremie € 1.109
Nu voor € 27.471
(Private Lease) Offerte aanvragen

© 2023 - de voorraad actie is alleen van toepassing bij aankoop van een nieuwe Renault door particuliere of klein zakelijke klanten met uiterste aankoopdatum en registratiedatum 31-12-2023 niet i.c.m. andere (Renault) aanbiedingen.

*Het aanbod van de vijf zekerheden geldt niet op de nieuwe Espace en de Megane E-Tech electric. In de actievoorwaarden lees je welke voorraadmodellen in aanmerking komen voor de vijf zekerheden.

De overheidssubsidie van €2.950 is geldig vanaf januari 2023 en van toepassing bij aanschaf of private lease. Het budget voor de overheidssubsidie is beperkt. Consumenten zijn zelf verantwoordelijk om de subsidie aan te vragen. Raadpleeg www.rvo.nl/sepp voor de door de overheid gestelde voorwaarden aan deze regeling. Aanbiedingen zijn zolang de voorraad strekt en niet i.c.m. andere (Renault) aanbiedingen. Prijzen zijn inclusief korting en kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10,- brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op EASY LINK t.w.v. €705,60, registratiekosten (t.w.v. € 53,40, deels btw-vrij), recyclingsbijdrage (t.w.v. € 30,00 incl. 21% btw) en Renault Prijzen excl. Stam-afleverpakket en metallic lak (tenzij anders vermeld). Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Private Lease bedragen: Het gecommuniceerde bedrag betreft het betreffende model o.b.v. 60 maanden, 6.000 km/jaar en € 450 eigen risico WA/Casco. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Per meer gereden kilometer betaal je maximaal € 0,059 bij. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Afbeeldingen die gebruikt zijn kunnen afwijken van de daadwerkelijke voorraad auto. Stam Renault behoudt zich het recht voor de actie op elk moment te wijzigen of te beëindigen. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303. Business-versies zijn uitgesloten van het commerciële aanbod. Gemiddelde CO2-uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007). De waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot zijn gebaseerd op de WLTP-testmethode en vervolgens teruggerekend naar NEDC 2.0.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!