✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30672 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault ZOE


Zorgeloos rijden
vanaf € 399,- per maand


Private Lease bij Stam Lease

Vrijblijvende offerte

Renault ZOE Elektrisch private lease

€ 399,-*
per maand

Wat en voor wie is elektrisch Private Lease?

Lease een nieuwe Renault ZOE met Private Lease onder de noemer van "Stam Zorgeloos Privé". Stam Private Lease is dé leasevorm om als particulier een nieuwe auto te leasen. Op deze manier heb je geen omkijken naar het onderhoud en onvoorziene uitgaven. Daarnaast maakt private lease de elektrische auto beter bereikbaar. Door het maandabonnement is er geen eenmalige grote investering nodig om elektrisch te kunnen rijden. Ook het risico van onzekere restwaarde van elektrische auto’s ligt bij private lease bij de leasemaatschappij en niet bij de gebruiker. Kortom een milieubewust en transparant product zodat je weet waar je aan toe bent. Profiteer nu tijdelijk van ons actietarief waardoor je voor slechts € 399,- per maand in een nieuwe elektrische ZOE rijdt.

Renault ZOE actieradius

Wat wordt jouw 400 km trip? De Renault ZOE heeft dankzij de nieuwe Z.E. 40 batterij een bereik van 400 kilometer NEDC range. De ZOE met de nieuwe Z.E. 40-batterij heeft de grootste actieradius van alle in serie geproduceerde elektrische auto’s in zijn klasse. De motor van de ZOE is ook onderhanden genomen, de elektromotor heeft nu 88 pk waar deze voorheen 77pk had.

Levering inclusief installatie

Stam maakt elektrisch rijden nog beter bereikbaar door de ZOE te voorzien van een standaard laadpunt inclusief basisinstallatie. Meer profijt en minder zorgen! Voorwaarden voor de basisinstallatie vind u onderaan de pagina particulier en zakelijk elektrisch rijden pagina.

Kosten elektrisch private lease

Door te kiezen voor private lease hoef je geen grote eenmalige investering meer te doen in een elektrische auto. Ga je voor elektrisch private leasen, dan heb je ook nog profijt van de extreem lage energiekosten. De ZOE is 100% elektrisch, daarom betaal je alleen de stroomkosten. Deze liggen aanzienlijk lager dan de kosten voor fossiele brandstoffen. Stel, je hebt zonnepanelen op het dak, dan tank je in de praktijk gratis. Met Private Lease bij Stam rijd je in een Renault ZOE voor één vast en laag maandbedrag. Je rijdt al in een Renault ZOE vanaf €399,- per maand. Met dit vaste en lage maandbedrag zijn al jouw autokosten afgedekt. Deze prijs is op basis van 10.000 km. per jaar, 60 maanden, standaard lak en een eigen risico van € 450,-.

WAT IS INCLUSIEF BIJ PRIVATE LEASE VAN STAM RENAULT
  • Afschrijving
  • Rente
  • Verzekering
  • Pechhulp
  • Reparatie
  • Onderhoud
  • Banden
  • Houderschapsbelasting


De Renault ZOE kopen of leasen?

Ben je geďnteresseerd in het kopen van een Renault ZOE in plaats van Private Lease? Koop dan een ZOE uit voorraad bij Stam en profiteer van € 4.000,- Renault subsidie. Liever een tweedehands auto? Bekijk ook onze Renault ZOE occasions. Weet je nog niet zeker welke elektrische auto je wil, bekijk dan alle elektrische modellen van Stam Renault.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE  BEKIJK VOORRAAD ACTIE

Hoe kunnen wij helpen?

Ik wil deze auto Private Leasen