Renault Zoe Renault Zoe

Renault Zoe
private lease

Lease de Renault Zoe
nu bij Stam vanaf p/m
exclusief €61 subsidie*

Private lease jouw Renault ZOE E-tech electric met Stam Lease

Op zoek naar een compacte én milieuvriendelijke auto om te leasen? Dan is de Renault Zoe E-tech electric de perfecte keuze. Dankzij zijn sportieve en moderne design maak je overal waar je rijdt indruk. De Zoe is muisstil, heeft een vlotte acceleratie en laadt snel op. Hij staat niet voor niets voor Easy Life.

Kies je voor Renault Zoe private lease, dan kies je voor vele 100% elektrische kilometers. Deze Renault heeft met zijn max 395 km, de beste actieradius in zijn klasse. En dat voor een vast bedrag per maand. Zo ga je elke dag gerust op pad.

Renault Zoe

Wat zijn jouw private lease voorkeuren?

Start je aanvraag

Renault Zoe samenstellen

Kies zelf een looptijd en jaarkilometrage en ontdek wat jouw maandbedrag is. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Looptijd

Kilometrage per jaar

Maandbedrag
aanvraag versturen
Renault Zoe vrijstaand

De nieuwe ZOE E-tech electric private lease je voordelig bij Stam

Met Stam private lease rijd je een nieuwe Renault Zoe E-tech electric voor één vast bedrag per maand. Met private lease kies je zelf wat het beste bij jou past. Bepaal zelf de looptijd variërend van 12 tot 60 maanden en kies het aantal kilometers dat je jaarlijks wilt rijden. Je least al een nieuwe Zoe vanaf € 619,- per maand exclusief €61 p/m subsidie*. Elektrisch rijden is écht voor iedereen.

bekijk aanbod

Renault ZOE E-tech electric private lease uitvoeringen

Renault Zoe

Renault Zoe E-tech electric Equilibre private leasen

De Zoe E-tech electric Equilibre is standaard uitgerust met alle opties die je van een compacte private lease auto mag verwachten: airconditioning, cruise control, elektrische en verwarmbare spiegels, een regensensor en getint glas. Deze automaat is 100% elektrisch en voorzien van 109 pk.

Renault Zoe

Renault Zoe E-tech electric Evolution private leasen

De Zoe E-tech electric Evolution is de nét even iets uitgebreidere versie van de Zoe E-tech electric Equilibre. Extra ten opzichte van de Life tref je in de Evolution onder andere de volgende standaard opties aan: lichtmetalen velgen, navigatiesysteem en parkdistance control achter. Deze 100% elektrische Renault beschikt over net iets meer power, hij heeft namelijk 136 pk.

Renault Zoe

Renault Zoe E-tech electric Iconic private leasen

De Zoe E-tech electric Iconic is de Zoe met het meest uitgebreide optiepakket dat je kunt leasen. Zo parkeer je deze compacte auto écht overal moeiteloos, dankzij de hulp van zijn parkdistance control voor én achter. Maak comfortabele elektrische kilometers dankzij zijn 136 pk en cruise control.

Renault Zoe E-tech electric private lease bij Stam

Wanneer je een private lease overeenkomst afsluit bij Stam, dan mag je nogal wat van ons verwachten! Alle onderhoudskosten, technische reparatiekosten en schadekosten zijn namelijk inbegrepen. Mocht je met jouw private lease auto in het buitenland stranden, dan vallen de reparatiekosten onder de lease-overeenkomst. Indien reparatie in Nederland noodzakelijk is, dan vallen de terughaalkosten van de auto én van de bestuurder/inzittenden tevens onder de lease-overeenkomst. Bovendien kun je zelf kiezen of je vervangend vervoer of bijvoorbeeld winterbanden wil toevoegen aan de overeenkomst. Ook de hoogte van de eigen risico kun je helemaal zelf bepalen. Houdt rekening met enkele wettelijke voorwaarden en richtlijnen vanuit de importeur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het onderhoudsbeurt schema en een verplichte deskundige keuring van het voertuig.

Wat is inclusief bij het private leasen van jouw Zoe E-tech electric bij Stam?

  • Afschrijving
  • Houderschapsbelasting
  • Banden
  • Rente
  • Reparatie
  • Pechhulp
  • Verzekering
  • Onderhoud

Liever een Renault Zoe E-tech electric kopen?

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een Renault Zoe E-tech electric in plaats van private lease? Koop dan de 100% elektrische Renault Zoe uit voorraad bij Stam, profiteer van hoge korting en rijd snel weg in jouw nieuwe Renault.

Interesse in een ander Renault model om te private leasen? Bekijk ons totale Renault private lease aanbod

Renault Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mobilize Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Vanafprijs o.b.v. 60 maanden en 6.000 km per jaar. Gecommuniceerde Private Lease tarieven voor de Renault Twingo, Clio en Captur zijn o.b.v. voorraad. Vraag uw Renault-dealer naar de beschikbaarheid. Bedragen zijn afgerond op hele euro's inclusief btw. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen bijdrage € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 24 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Renault Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Vraag jouw Renault-dealer voor meer informatie. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Genoemde prijzen zijn incl. btw, tenzij anders vermeld. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Bekijk de voorwaarden: https://privatelease.renault.nl/voorwaarden/

*EV overheidssubsidie in 2023 beschikbaar en tot een looptijd van 48 maanden. Berekende EV subsidie per maand berekend o.b.v een looptijd van 48 maanden en subsidie van €2950,-. Kijk hier voor meer informatie: https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/sepp/subsidie-lease-nieuwe.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!