✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 26554 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault ZOE


Zorgeloos rijden
vanaf € 495,- per maand


Private Lease bij Stam Lease

Vrijblijvende offerte

Renault ZOESnel rijden

€ 495,-*
per maand

Wat en voor wie is Private Lease?

Lease een nieuwe Renault ZOE met Private Lease onder de noemer van "Stam Zorgeloos Privé". Stam Renault Zorgeloos Privé is dé leasevorm voor u om als particulier een nieuwe auto te leasen. Op deze manier heeft u geen omkijken naar het onderhoud en onvoorziene uitgaven. Kortom een transparant product zodat u weet waar u aan toe bent! U kunt nu tijdelijk profiteren van ons voorraadvoordeel waardoor u voor slechts € 495,- per maand in een nieuwe ZOE rijdt.

De Renault ZOE

Wat wordt jouw 400 km trip? De Renault ZOE heeft dankzij de nieuwe Z.E. 40 batterij een bereik van 400 kilometer NEDC range. De ZOE met de nieuwe Z.E. 40-batterij heeft de grootste actieradius van alle in serie geproduceerde elektrische auto’s in zijn klasse. De motor van de ZOE is ook onderhanden genomen, de elektromotor heeft nu 88 pk waar deze voorheen 77pk had.

€ 495,- per maand, Private Lease bij Stam Lease

Met Renault Private Lease rijdt u in een Renault ZOE voor één vast en laag maandbedrag. U rijdt al in een Renault ZOE vanaf € 495,- per maand. Met dit vaste en lage maandbedrag zijn al uw autokosten afgedekt. U hoeft alleen nog maar te tanken! Deze prijs is op basis van 10.000 km. per jaar, 60 maanden, standaard lak en een eigen risico van € 450,-.

WAT IS INCLUSIEF BIJ PRIVATE LEASE VAN STAM RENAULT
  • Afschrijving
  • Rente
  • Verzekering
  • Houderschapsbelasting
  • Reparatie
  • Onderhoud
  • Banden
  • Pechhulp

U hoeft alleen nog maar te tanken!

Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil deze auto Private Leasen

De Renault ZOE kopen?

met voorraad korting bij Stam

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een Renault ZOE in plaats van Private Lease? Koop een ZOE uit voorraad bij Stam en profiteer van hoge korting en snel rijden. 

Vanaf tarief is o.b.v. basispakket, 60 maanden, 10.000 km/jaar en 6 of meer schadevrije jaren. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Stam Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. De afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijk geleverde auto en/of specificaties in Nederland en/of fiscale categorie waarin het model valt. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk)fouten voorbehouden. Officiële brandstof- en CO2-gegevens: min./max. verbruik: 3,2-5,4 l/100 km, resp. 31,3-18,5 km/l. CO2: 82-120 gr./km.