Arkana accessoires

Personaliseer jouw ARKANA E-Tech met de accessoires van Renault. Val direct op met het rode exterieurpakket of ga direct op pad met de fietsendrager. Wil je het interieur nog sportiever maken? Ga dan voor de sportpedalen en de luxe matten.

BEKIJK ACCESSOIRES PER MODEL

Exterieur

Renault Arkana

Stoere velgen
Maak jouw SUV nog sportiever met de stoere velgen van Renault. Kies uit een groot assortiment van luxe en sportieve lichtmetalen velgen.

Renault Arkana

Rode exterieur personalisatie
Personaliseer jouw exterieur met het pakket voor rode exterieur personalisatie. Accentueer de sportieve grille en verfijnde lijnen.

Renault Arkana

Stap in met welkomstverlichting
Voeg welkomstverlichting toe aan jouw ARKANA E-Tech en stap direct in. Versterk de luxe en verfijnde uitstraling van jouw SUV.

Renault Arkana

Neem je fietsen mee op pad
Ga op pad en neem de fietsen mee met jouw sportieve SUV. Kies uit verschillende trekhaken en monteer de fietsendrager eenvoudig achterop.

Interieur

Renault Arkana

Comfort premium vloermatten
Bescherm het interieur van jouw ARKANA E-Tech met de comfort vloermattenset. Deze premium vloermatten zijn gemaakt van textiel voor een verfijnde uitstraling.

Renault Arkana

Sportpedalen
Geef ook het interieur een extra vleugje sportiviteit met de aluminium sportpedalen. Speciaal gemaakt voor jouw ARKANA E-Tech.

Renault Arkana

Neem je kleding kreukvrij mee
Hang je kleding aan de hanger en kom kreukvrij aan op bestemming. Het systeem is multifunctioneel voor al je reizen.

Renault Arkana

Easyflex modulaire kofferbakbescherming
Met de easyflex kofferbakbescherming bescherm je jouw ARKANA E-Tech tijdens krassen, beschadigingen en vuil tijdens het in- en uitladen van je bagage.

1 Gemiddelde CO2-uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007). De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot zijn gebaseerd op de WLTP-testmethode en vervolgens teruggerekend naar NEDC 2.0. 2 In het BPM-bedrag zijn eventuele correcties vanwege de CO2-uitstoot verwerkt. 3 Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10,- brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op R-Link & R-Link 2 t.w.v. € 813,90, incl. 21% btw) , registratiekosten (t.w.v. € 53,40, deels btw-vrij) en recyclingsbijdrage (t.w.v. € 30,00 incl. 21% btw). 4 Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 37,35%. 5 Het energielabel is berekend op basis van de CO2-uitstoot gebaseerd op de WLTP-testmethode en is niet teruggerekend naar NEDC 2.0. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!