Arkana Motoren

Snelheid


Zen
Intens
R.S. Line

E-TECH Hybrid 145
De Renault ARKANA is voorzien van een E-TECH hybride motor. De krachtige en veelzijdige motor heeft 145 pk zodat jouw ritten altijd sportief zijn. De innovatieve technologie van de E-TECH motoren is geďnspireerd door de motorsport. Met de hybride motor rijd je altijd gerust, begin je rit in de elektrische modus en schakel indien nodig over naar de benzine motor. Ontdek de veelzijdigheid van de E-TECH nu zelf.

Renault Arkana
Renault Arkana

Gedetailleerde specificaties


E-TECH Hybrid 145

Brandstof Hybride (Benzine)
Type versnellingsbak Automatische E-TECH versnellingsbak met 6 versnellingen
CO2-uitstoot (g/km) 111 - 112
Verbruik in gecombineerde cyclus (l/100 km) 4,9 - 5,0
Elektrische actieradius gecombineerde cyclus (WLTP) n.v.t.
Maximaal trekgewicht (kg) 760

 

1 Gemiddelde CO2-uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007). De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot zijn gebaseerd op de WLTP-testmethode en vervolgens teruggerekend naar NEDC 2.0. 2 In het BPM-bedrag zijn eventuele correcties vanwege de CO2-uitstoot verwerkt. 3 Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10,- brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op R-Link & R-Link 2 t.w.v. € 813,90, incl. 21% btw) , registratiekosten (t.w.v. € 53,40, deels btw-vrij) en recyclingsbijdrage (t.w.v. € 30,00 incl. 21% btw). 4 Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 37,35%. 5 Het energielabel is berekend op basis van de CO2-uitstoot gebaseerd op de WLTP-testmethode en is niet teruggerekend naar NEDC 2.0. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

Let op: voertuigen van Renault kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij je daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heb je als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!