Renault KANGOO E-Tech Electric
Accessoires en uitrusting


De Renault KANGOO E-Tech Electric past perfect bij jouw wensen

De volledig elektrische Renault KANGOO E-Tech Electric is innovatief en praktisch. Personaliseer je bedrijfswagen met accessoires voor de KANGOO E-Tech Electric. Ga voor dakdragers en creëer meer laadvolume of bescherm het interieur van jouw bedrijfswagen met de stoelhoezen.

Exterieur

Renault

Eenvoudig manoeuvreren
Met behulp van de parkeersensoren manoeuvreer je jouw bedrijfswagen moeiteloos. Deze sensoren zijn verkrijgbaar, zowel voorop als achterop de KANGOO Electric

Renault

Creëer meer laadruimte
Dankzij de dakdragers ontstaat er meer laadruimte. Deze dwarsliggende dragers kunnen tot wel 95 kg dragen. Ook minimaliseert het aerodynamische ontwerp de windgeluiden voor optimaal rijplezier.

Renault

Ideaal voor aanhangers
Speciaal om extra vervoer zo eenvoudig mogelijk te maken is de trekhaak ontworpen. Dit zorgt ervoor dat het dagelijks vervoeren van een aanhanger met geladen materiaal gegarandeerd veilig is.

Interieur

Renault

Opbergruimte extra
Meer uit opbergruimte halen? Ga dan voor extra opbergruimte met de centrale armsteun. Deze armsteun combineert extra comfort en meer opbergruimte binnen handbereik.

Interieur bescherming
Bescherm het interieur van jouw KANGOO Electric met op maat gemaakte stoelbeschermers. Zo gaan de oorspronkelijke stoffen binnen in de bedrijfswagen langer mee en blijven ze in perfecte staat.

Renault

Slijtvaste vloermatten
Wil je voorkomen dat je vloer snel slijt? Personaliseer jouw KANGOO Electric dan met slijtvaste vloermatten van rubber of stof. Zo is de rubberen variant ideaal, indien je vaak materialen vol modder of zand vervoert.

Renault

Laadruimte beschermen
Met de houten-, polypropylene- of slipvaste laadvloer bescherm je de volledige laadruimte van je Renault. Zo behoud je de de vloer van je bedrijfswagen in de oorspronkelijke staat.

1 De versie met 5 zitplaatsen wordt fiscaal belast als personenauto. Kentekenregistratie is op basis van een bedrijfswagen. 2 De getoonde consumentenprijzen zijn inclusief de kosten rijklaar maken en wettelijk bepaalde kosten. De adviesprijs kosten rijklaar maken bedraagt € 580,- (excl. BTW) / € 701,80 (incl. BTW). De wettelijke kosten bedragen € 78,19 (excl. BTW) / € 94,60 (incl. BTW) en de Renault Beheersbijdrage Lithium-Ion batterij bedragen €31 (incl. BTW) Een specificatie van de werkzaamheden rijklaar maken en de wettelijke kosten treft u aan op de pagina Algemeen. 3 De bijtelling wordt berekend over de fiscale waarde van catalogusprijs en batterij, exclusief opties en op een belastingschijf van 40,85%. De fiscale waarde van de batterij staat vermeld in het gedeelte 'Algemeen' van deze prijslijst. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!