Renault KANGOO
Accessoires en uitrusting


De Renault KANGOO past perfect bij jouw wensen

De nieuwe Renault KANGOO is nu nog beter afgestemd op de behoeften van de zakelijke markt. Met de accessoires voor de KANGOO maak je jouw bedrijfswagen compleet. Ga voor dakdragers en creëer meer laadvolume of bescherm het interieur van jouw bedrijfswagen met de stoelhoezen.

Exterieur

Renault

Manoeuvreren was nog nooit zo makkelijk
Met de parkeersensoren manoeuvreer je jouw bedrijfswagen moeiteloos. Deze sensoren zijn zowel voorop de KANGOO als achterop verkrijgbaar.

Renault

Creëer meer laadruimte
De dakdragers passen perfect op de KANGOO en creëren nog meer laadruimte. De dwarsliggende dragers kunnen tot maar liefst 95 kg dragen. Daarbij minimaliseert zijn aerodynamische ontwerp de windgeluiden voor optimaal rijplezier.

Renault

Bescherm je ramen
Dankzij de speciale raambeschermers bescherm je jouw bedrijfswagen tegen schade en of inbraak. Hiermee bescherm je ook direct de lading zonder aanpassingen en houd je goed zicht.

Renault

Extra vervoer
De trekhaak is speciaal ontworpen om extra vervoer zo eenvoudig mogelijk te maken. Hiermee is het dagelijks vervoeren van een aanhanger met geladen materiaal gegarandeerd veilig.

Interieur

Renault

Extra opbergruimte
Kies voor extra opbergruimte met de centrale armsteun. De armsteun biedt een combinatie van extra comfort in je bedrijfswagen en meer opbergruimte binnen handbereik.

Renault

Interieur bescherming
Bescherm het interieur van jouw KANGOO met op maat gemaakte stoelbeschermers. Hiermee houd je de oorspronkelijke stoffen binnen in de bedrijfswagen in perfecte staat.

Renault

Slijtvaste vloermatten
Personaliseer jouw KANGOO slijtvaste vloermatten van stof of rubber. Vervoer je vaak materialen in modder of zand? Kies dan voor de rubberen vloermatten.

Renault

Houd je laadruimte in originele staat
Bescherm de volledige laadruimte van je Renault met de houten bekleding en een polypropyleen of slipvaste laadvloer. Behoud de vloer van je bedrijfswagen in de oorspronkelijke staat.

1 De getoonde consumentenprijzen zijn inclusief de kosten rijklaar maken en wettelijk bepaalde kosten. De adviesprijs kosten rijklaar maken bedraagt € 580,- (excl. BTW) / € 641,30 (incl. BTW). De wettelijke kosten bedragen € 78,19 (excl. BTW) / € 94,60 (incl. BTW). Een specificatie van de werkzaamheden rijklaar maken en de wettelijke kosten treft u aan op de pagina Algemeen. 2 De bijtelling wordt berekend over de fiscale waarde van catalogusprijs, exclusief opties en op een belastingschijf van 30,8%. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!