Kangoo Motoren


De power van de nieuwe Renault KANGOO

De dieselmotoren in de Renault KANGOO zijn krachtig en sterk. De innovaties bevorderen de prestaties en zuinigheid van je bedrijfswagen zonder in te leveren op rijplezier. Bekijk welke motor het beste bij jouw zakelijke wensen passen.

Diesel


Express
Express Maxi
KANGOO Z.E.

De nieuwe KANGOO is verkrijgbaar met vijf verschillende motoren. Kies voor een dCi 75, dCi 90 of dCi 115 dieselmotor met STOP & START-systeem. Of kies voor een van de twee beschikbare benzinemotoren, de TCe 100 of TCe 130, de laatste is standaard uitgerust met de EDC automaat. Beide zuinige dieselmotoren hebben een versnellingsbak met vijf versnellingen.

Renault

1 De getoonde consumentenprijzen zijn inclusief de kosten rijklaar maken en wettelijk bepaalde kosten. De adviesprijs kosten rijklaar maken bedraagt € 580,- (excl. BTW) / € 641,30 (incl. BTW). De wettelijke kosten bedragen € 78,19 (excl. BTW) / € 94,60 (incl. BTW). Een specificatie van de werkzaamheden rijklaar maken en de wettelijke kosten treft u aan op de pagina Algemeen. 2 De bijtelling wordt berekend over de fiscale waarde van catalogusprijs, exclusief opties en op een belastingschijf van 30,8%. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!