✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30721 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault KOLEOS

Take the alternative road

Consumenten
adviesprijs v.a. €53.690

Exclusief STAM kortingen

VRIJBLIJVENDE OFFERTE KOM PROEFRIJDEN

Hoe kunnen wij helpen?

Ik ben op zoek naar een nieuwe KOLEOS

Geďnspireerd op de Renault Talisman

De ontwikkeling van de Koleos is parallel gegaan met de Talisman. De overeenkomsten zijn goed te herkennen in het prominente Renault-logo, de grille en de kenmerkende lichtsignatuur van de koplampen, welke ook op de Koleos uitgerust worden met LED PURE VISION techniek op de luxere uitvoeringen.

Met zijn wielbasis van 2,71 meter behoort de Koleos tot de langste in deze klasse. Verder is het model 4,67 meter lang en 1,84 meter breed. Dat zorgt ervoor dat de Renault Koleos het ruimste interieur heeft in dit segment. Met zijn 28,9 centimeter beenruimte achterin is de Koleos de concurrentie een stap voor. De bagageruimte heeft een inhoud van 624 liter en door de achterbank neer te klappen is er een vlakke laadvloer van bijna 2.000 liter beschikbaar.

Uitrusting KOLEOS

De aandacht voor kwaliteit, verfijning en comfort is doorgetrokken in het interieur, zoals dat een topmodel betaamt. Afhankelijk van de uitvoering zijn de voorstoelen inclusief lendesteun zesvoudig elektrisch verstelbaar, verwarmbaar en geventileerd. Mochten de passagiers het achterin koud krijgen dan kan ook de achterbank naar wens verwarmd worden.


PLAN EEN PROEFRIT

Techniek

De Koleos heeft een bodemvrijheid van 21,3 centimeter dat in combinatie met de intelligente vierwielaandrijving ALL MODE 4x4-i moet zorgen voor uitstekende all-roadcapaciteiten. Middels een keuzeschakelaar voor diverse rijstanden kan gekozen worden tussen verschillende instellingen. In 2WD-modus worden alleen de voorwielen aangedreven, in 4WD auto-modus wordt de aandrijving automatisch verdeeld over de verschillende wielen. Bij slechte omstandigheden en weinig grip kan ook gekozen worden voor 4WD Lock-modus.

Om het innovatieve karakter van de Renault Koleos verder te versterken wordt het model uitgerust met een hele reeks rijhulp- en veiligheidssystemen, waaronder Adaptive Cruise Control, Lane Departure Warning, Advanced Traction Control, Park Assist, grootlichtassistent, Blind Spot Warning en Active Emergency Braking.

KOLEOS voorraad actie

Wil je graag snel rijden in een Renault Koloes én profiteren van veel voordeel? Stam Renault heeft diverse uitvoeringen met aantrekkelijke kortingen op voorraad. 
Bekijk de Renault Koleos voorraad.

KOLEOS VOORRAAD ALLE KOLEOS ACTIES

Stam Renault vestigingen

  95% tevreden!

  Dit vinden onze STAMbassadeurs

  30.721 KLANTREACTIES
  Ja een hele nare en niet 1 maar 2, en ik kom persoonlijk wel naar Amersfoort, even praten want ik pik dit never
  Schrijf een review Lees alle reviews

  Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10,- brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op R-Link & R-Link 2 t.w.v. € 1053,90, incl. 21% btw), registratiekosten (t.w.v. € 51,10, deels btw-vrij) en recyclingsbijdrage (t.w.v. € 35,00, incl. 21% btw). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303. Het gecombineerde brandstofverbruik van de Energy dCi130 is 4,9 l/100 km (CO2-emissie).