✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 29993 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault KOLEOS

Take the alternative road

Consumenten 

adviesprijs v.a. €53.690

Exclusief STAM kortingen

VRIJBLIJVENDE OFFERTE KOM PROEFRIJDEN

Hoe kunnen wij helpen?

Ik ben op zoek naar een nieuwe KOLEOS

Geďnspireerd op de Renault Talisman

De ontwikkeling van de Koleos is parallel gegaan met de Talisman. De overeenkomsten zijn goed te herkennen in het prominente Renault-logo, de grille en de kenmerkende lichtsignatuur van de koplampen, welke ook op de Koleos uitgerust worden met LED PURE VISION techniek op de luxere uitvoeringen.

Met zijn wielbasis van 2,71 meter behoort de Koleos tot de langste in deze klasse. Verder is het model 4,67 meter lang en 1,84 meter breed. Dat zorgt ervoor dat de Renault Koleos het ruimste interieur heeft in dit segment. Met zijn 28,9 centimeter beenruimte achterin is de Koleos de concurrentie een stap voor. De bagageruimte heeft een inhoud van 624 liter en door de achterbank neer te klappen is er een vlakke laadvloer van bijna 2.000 liter beschikbaar.

Uitrusting KOLEOS

De aandacht voor kwaliteit, verfijning en comfort is doorgetrokken in het interieur, zoals dat een topmodel betaamt. Afhankelijk van de uitvoering zijn de voorstoelen inclusief lendesteun zesvoudig elektrisch verstelbaar, verwarmbaar en geventileerd. Mochten de passagiers het achterin koud krijgen dan kan ook de achterbank naar wens verwarmd worden.


PLAN EEN PROEFRIT

Techniek

De Koleos heeft een bodemvrijheid van 21,3 centimeter dat in combinatie met de intelligente vierwielaandrijving ALL MODE 4x4-i moet zorgen voor uitstekende all-roadcapaciteiten. Middels een keuzeschakelaar voor diverse rijstanden kan gekozen worden tussen verschillende instellingen. In 2WD-modus worden alleen de voorwielen aangedreven, in 4WD auto-modus wordt de aandrijving automatisch verdeeld over de verschillende wielen. Bij slechte omstandigheden en weinig grip kan ook gekozen worden voor 4WD Lock-modus.

In Europa wordt de Koleos leverbaar met twee dieselmotoren, met vermogens van 130 tot 175 pk. De Energy dCi 130 krijgt een handmatige 6-versnellingbak, de dCi 175 is vooralsnog alleen leverbaar met een X-Tronic-automaat.


Om het innovatieve karakter van de Renault Koleos verder te versterken wordt het model uitgerust met een hele reeks rijhulp- en veiligheidssystemen, waaronder Adaptive Cruise Control, Lane Departure Warning, Advanced Traction Control, Park Assist, grootlichtassistent, Blind Spot Warning en Active Emergency Braking.

KOLEOS voorraad actie

Wil je graag snel rijden in een Renault Koloes én profiteren van veel voordeel? Stam Renault heeft diverse uitvoeringen met aantrekkelijke kortingen op voorraad. 
Bekijk de Renault Koleos voorraad.

KOLEOS VOORRAAD ALLE KOLEOS ACTIES

Stam Renault vestigingen

  95% tevreden!

  Dit vinden onze STAMbassadeurs

  29.993 KLANTREACTIES
  Niet zo positief. Erg lang moeten wachten voordat er iemand op ons afkwam na een afgeproken tijd. De aflevering v.d. Dacia Sandero was slordig. Zo was beloofd dat het verwijderen van de naam "STEPWAY" op de deuren niet meer zichtbaar zou zijn. Dat was niet het geval. De afdruk van de letters waren nog duidelijk te zien. De verkoper stuurde de auto terug naar de werkplaats om de plek te polijsten. Dat werd weer wachten. Dit had voorkomen kunnen worden door een betere controle. Zo was een doorvoerkous vd bedrading bij het dak naar de achterdeur geheel los (heb ik inmiddels zelf weer bevestigd.) Bij een goede controle was dit opgemerkt. Onduidelijk was in de offerte opgenomen de APK keuring voor 1 jaar, terwijl mijn auto pas in 2021 gekeurd moet worden. Het staat leuk in de verkoop-overeenkomst maar na uitleg van de verkoper houd je hier een gevoel van teleurstelling aan over.
  Schrijf een review Lees alle reviews

  Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. €776,09 (incl. 21% BTW), recyclingbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303. Het gecombineerde brandstofverbruik van de Energy dCi130 is 4,9 l/100 km (CO2-emissie