Master E-Tech Accessoires en opties


Rijdt 100% elektrisch met de Renault MASTER E-Tech electric Geen uitstoot, geen geluidsoverlast. En verkrijgbaar in maar liefst drie lengtes, twee hoogtes én twee carrosserietypen.

Exterieur

Renault

Drie lengtes, twee hoogtes
De Renault Master E-Tech electric is verkrijgbaar in maar liefst drie lengte en twee hoogtematen, Het voertuig biedt tot 3,7 m bruikbare lengte (of 4 Europallets) en maximaal 3 m³ aan bruikbaar volume. Er is dus voor iedere klus een geschikt formaat verkrijgbaar.

Renault

Laadaansluiting
Uiteraard is de Renault MASTER E-Tech electric voorzien van een praktisch geplaatste laadaansluiting, die het mogelijk maakt uw voertuig altijd en overal eenvoudig op te laden. Met de 7 kW-lader laadt de accu volledig op in slechts 6 uur.

Renault

Deur met draaihoek van 270°
Naast een handige schuifdeur, heeft de nieuwe MASTER E-Tech electric twee achterdeuren met een draaihoek van 270°. Deze zijn dus volledig tegen de zijwanden van het voertuig weg te klappen en blijven door middel van een ingebouwde magneet open staan. Bovendien is de laadruimte te gebruiken in combinatie met alle typen logistieke platforms.

Renault

Platformcabine
De Renault MASTER E-Tech electric met platformcabine heeft een éxtra groot volume van meer dan 20 m³. Bovendien maakt deze variant een groot aantal ombouwen mogelijk. De MASTER E-Tech electric past zich moeiteloos aan al uw behoeften aan en is de ideale partner in stedelijke gebieden.

Interieur

Renault

8 tot 13 m³ Laadvermogen
De nieuwe Renault MASTER E-Tech electric bestelwagens bieden een effectief laadvolume van 8 tot 13 m³ en een laadvermogen tot wel 1100 kg. Het vervoeren van lange voorwerpen is geen probleem met tot wel 3,7 m aan bruikbare laadlengte. Dit staat gelijk aan 4 europallets.

Renault

Veilig vervoer
De acht tot twaalf sjorringen (afhankelijk van het model) en de anti-slipbekleding op de houten vloer van de Renault MASTER E-Tech electric, zorgen dat u al uw goederen veilig en onbeschadigd van a naar b kunt vervoeren.

Renault

R-LINK Multimediasysteem & Navigatiesysteem
Dankzij het R-LINK Multimediasysteem & Navigatiesysteem gebruik je je telefoon en navigatie veilig onderweg door middel van het touchscreen of de spraakherkenning. Synchronisatie gaat vanzelf zodra je in je nieuwe Renault MASTER E-Tech electric plaatsneemt!

Renault

Automatische versnellingsbak
De nieuwe Renault MASTER E-Tech electric is voorzien van een automatische versnellingsbak. Maximaal comfort gegarandeerd.

*WLTP-cyclus. WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden, versieniveau, uitrusting, accessoires, rijomstandigheden en de belading van de auto.
Kosten rijklaar maken €720 (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, €10 brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, t.w.v. € 720,-, excl. 21% btw), registratiekosten (t.w.v. € 53,40, btw-vrij) en recyclingsbijdrage (t.w.v. € 24,79 excl. 21% btw).: De vanafprijs is een adviesprijs excl. BTW / BPM en onvermijdbare kosten. De vanafprijs is inclusief de aankoop van de batterij. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!