Actieradius en opladen Master E-Tech


Het comfort van de nieuwe volledig elektrische Renault MASTER E-Tech electric

Actieradius


De Renault MASTER E-Tech electric brengt u dankzij de 52 kWh-batterij van de nieuwste generatie, moeiteloos naar iedere klus met een realistisch bereik van 200km (WLPT) of m. Toch onderweg even bijladen? De  Trip applicatie(1), te gebruiken door middel van het Renault multimedia R-LINK Evolutionsysteem, helpt u de laadpalen langs uw route te vinden en toont u zelfs hun beschikbaarheid. De E-Tech electric Pass(2), geeft u toegang tot veel oplaadpalen en maakt betalen eenvoudig door een kaart of smartphone-app te gebruiken.


(1) Abonnementsdiensten.
(2) Ontwikkeld door Bosch Software Innovations GmbH voor Renault

Optimaliseer je actieradius met deze slimme functies

Regeneratief remmen
Laadt de batterij zelfs op tijdens het rijden! Wanneer u uw voet van het gaspedaal haalt en wanneer u remt, wordt de batterij opgeladen.

ECO-modus
Activeer de ECO-modus en rij nóg verder. Deze modus beperkt de motor waardoor hij minder krachtig accelereert en de maximumsnelheid teruggebracht wordt naar 80 km per uur.

Econometer
Op het dashboard vindt u de Econometer. Hierop ziet u in één oogopslag of u zich in een energie-verbruikende- of regeneratiefase bevindt.

Renault

Laadopties


Laadt je Renault MASTER E-Tech electric thuis op, onderweg bij publieke laadpunten of plug eenvoudig in op je werk.

De Renault Master E-Tech electric biedt twee laadoplossingen:

  • 1-fase 7,4 kW AC-boordlader, geschikt voor uiteenlopende laadpunten.
  • 22 kW DC-lader voor snelladen waarmee in 45 minuten waarmee 50 km in 45 minuten kan worden bijgeladen.
Via een 7,4 kW-laadpunt is de batterij van de Master E-Tech electric in circa 5 uur tot 80% op te laden. De elektromotor met een vermogen van 57 kW (76 pk) is bijzonder efficiënt en bij uitstek geschikt voor rijden in stedelijk en buitenstedelijk gebied.

*WLTP-cyclus. WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden, versieniveau, uitrusting, accessoires, rijomstandigheden en de belading van de auto.
Kosten rijklaar maken €720 (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, €10 brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, t.w.v. € 720,-, excl. 21% btw), registratiekosten (t.w.v. € 53,40, btw-vrij) en recyclingsbijdrage (t.w.v. € 24,79 excl. 21% btw).: De vanafprijs is een adviesprijs excl. BTW / BPM en onvermijdbare kosten. De vanafprijs is inclusief de aankoop van de batterij. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!