Persbericht 2017

Renault presenteert eerste Série Signature, de Twingo Viva

Renault presenteert de Twingo Série Signature VIVA. Deze slechts tijdelijk leverbare Twingo heeft een extra stijlvol design en een bijzonder complete uitrusting. Série Signature is de opvolger van Série Limitée. De Twingo Série Signature VIVA is het eerste voorbeeld hiervan.
De Renault Twingo Série Signature VIVA is tot stand gekomen in samenwerking met VIVA. Tot de rijke standaarduitrusting behoren onder andere climate control, halfkunstlederen bekleding met ultraviolette bies, 16-inch lichtmetalen wielen, exclusieve ultraviolette interieur- en exterieuraccenten en een heerlijk autoparfum van RITUALS® Cosmetics. Instappen kan vanaf € 14.590,- voor de Twingo Série Signature VIVA SCe 70 STOP & START (52 kW/70 pk). De prijzen van de Twingo Série Signature VIVA ENERGY TCe 90 STOP & START (66 kW/90 pk) beginnen bij € 15.790,-

 

ULTRAVIOLET ALS RODE DRAAD 
De Renault Twingo Série Signature VIVA is gebaseerd op het meest luxe uitrustingsniveau Dynamique. Aan de buitenkant is hij te herkennen aan het unieke design van de lichtmetalen wielen, de LED-dagrijverlichting, de in hoogglans zwart gespoten buitenspiegels en de exclusieve ultraviolette striping over de volledige zijkant van de auto. De B-stijl is voorzien van een subtiel VIVA-logo. 

Wie plaatsneemt in de Renault Twingo Série Signature VIVA ervaart het ultieme gevoel van luxe. Met aluminiumkleurige Renault-instaplijsten en ultraviolette sierstiksels in het leder van het sportstuur. Deze kleur vormt de rode draad in het interieur en is terug te vinden rond de ventilatieroosters, het dashboard, op het stuurwiel en de vloermatten. De ultraviolette interieuraccenten zijn voorbehouden aan de Twingo Série Signature VIVA. 

KEUZE UIT 4 KLEUREN 
Behalve de reeds genoemde zaken omvat de standaarduitrusting cruise control, een licht- en regensensor, privacy glass achter, elektronisch geregelde airconditioning en een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel. De Renault Twingo Série Signature VIVA is leverbaar met keuze uit vier stijlvolle kleuren: Ultraviolet, Gris Lunaire, Noir Etoile en Blanc Cristal.

SÉRIE SIGNATURE: EXTRA COMPLEET, EXTRA STIJLVOL 
Série Signature is de opvolger van Série Limitée. De Twingo Série Signature VIVA is het eerste voorbeeld hiervan. In de toekomst verschijnen meer Renault-modellen die het exclusieve label dragen. Wat deze modellen gemeen hebben, is hun zeer complete en luxe uitrusting en in het oog springende designaccenten. Om het exclusieve karakter te benadrukken, zijn de modellen gelimiteerd. De volgende Renault die zal verschijnen in de Série Signature lijn is de Renault Captur

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!