Renault Rafale E-Tech Full Hybrid accessoires

De Renault Rafale biedt een scala aan accessoires om jouw rijervaring te verrijken. Of je nu op zoek bent naar stijlvolle accenten, extra comfort of praktische toevoegingen.

Exterieur

Renault Rafale velgen

De Rafale E-Tech Hybrid wordt standaard geleverd met lichtmetalen velgen van 20 inch, genaamd “Sonic”. Deze velgen voegen niet alleen een vleugje elegantie toe, maar dragen ook bij aan de algehele rijervaring van deze hybride schoonheid.

Renault Rafale grille

De op elkaar inspelende schaduwen, reflecties en kleuren animeren de grille van de Rafale, waardoor het lijkt alsof de grille leeft. Daarnaast siert de nieuwe lichtsignatuur de voorkant van deze elegante auto.

Renault Rafale achterzijde

Het personalisatiepakket stelt je in staat om de uitstraling van je Rafale aan te passen in kleuren zoals ‘parelmoer wit’ en ‘summit blauw’. De glanzend zwarte achterklepspoiler verbetert niet alleen de aerodynamica, maar voegt ook een vleugje sportiviteit toe.

Interieur

Renault Rafale dashboard

Ervaar het plezier van een uitstekende rijervaring in de Renault Rafale. Het dashboard is buitengewoon gebruiksvriendelijk, met bedieningselementen die gemakkelijk binnen handbereik liggen, en biedt een perfect zicht op de schermen.

Renault Rafale stoelen

De hoofdsteun achterin biedt fijne ondersteuning en heeft een verfijnde stijl met echte Alcantara-bekleding. Daarnaast bevindt zich achterin een inklapbare ingenius®-armsteun met 2 USB-C-poorten voor het aansluiten van elektronische apparaten.

Renault Rafale multimediasysteem

Het openR-link multimediasysteem met geďntegreerde Google-services biedt toegang tot meer dan 50 apps direct op je scherm, naast Renault-services. Dit omvat Waze, Amazon Music en RadioPlayer voor de Renault Rafale E-Tech full hybrid.

Renault Rafale console

Ontdek de connectiviteit van de Renault Rafale met twee handige USB-C-aansluitingen aan de achterzijde van de middenconsole. Laad je apparaten eenvoudig op en profiteer van de moderne USB-C-aansluiting aan de voorzijde voor moeiteloos gebruiksgemak.

Renault Rafale Harman Kardon

Ontketen een meeslepende audio-ervaring met het Harman Kardon® Auditorium High Fidelity-systeem in de Renault Rafale. Geniet van kristalhelder geluid en diepe bassen, omringd door 3D-audio.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!