Renault Rafale E-Tech Full Hybrid motor

Renault Rafale model

De Renault Rafale E-Tech Full Hybrid is voorzien van een krachtige en efficiënte hybride motor. Met een vermogen van 200 pk behoort deze motor tot de krachtigste hybride motoren op de markt. Tijdens het vertragen en remmen wordt de batterij bovendien automatisch opgeladen, waardoor het brandstofverbruik wordt geminimaliseerd en de efficiëntie wordt verhoogd.

De elektrische hoofdmotor van 50 kW (70 pk) maakt het mogelijk om tot wel 80% elektrisch te rijden in stadsomgevingen. Dit draagt bij aan een lagere CO2-uitstoot en een schonere leefomgeving. Het rijbereik van de Rafale E-Tech Full Hybrid is indrukwekkend, met een totale afstand van maximaal 1100 km. Dit betekent dat lange ritten zonder frequente tankstops mogelijk zijn.

Bovendien verbruikt deze hybride motor tot wel 40% minder brandstof in vergelijking met traditionele benzineauto’s. Kortom, de Renault Rafale E-Tech Full Hybrid biedt een uitstekende balans tussen prestaties, zuinigheid en milieuvriendelijkheid. Het is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een krachtige SUV-coupé met geavanceerde hybride technologie.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!