✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30166 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault TALISMAN

TALISMAN- Take Control

Ervaar de nieuwe Renault TALISMAN
of één van onze occasions. Kom proefrijden
of langs in de showroom.

Onderhoud aan je TALISMAN

Met onderhoud bij Stam Renault komen jij én je Renault TALISMAN niet voor  onaangename verrassingen te staan. Zo helpen wij je verder bij service, reparatie en onderhoud van je Renault. Als officieel Renault dealer kennen wij je TALISMAN als geen ander!

TALISMAN VOORRAAD

Renault TALISMAN - Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Renault TALISMAN? Laat je overtuigen om te kiezen voor de elegantie en luxe van Renault. In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren voor je klaar. Stap direct in de Renault TALISMAN!

KOM PROEFRIJDEN

Renault TALISMAN - fotogalerij

Kopje koffie?
Wij doen je graag een scherp voorstel!

MAAK NU EEN AFSPRAAK

95% tevreden!

Dit vinden onze STAMbassadeurs

30.166 KLANTREACTIES
personeel, zeer klantvriendelijk, geduldig, goed op afspraak geholpen. gewoon heel prettig
Lees alle reviews

Kopje koffie?
Wij doen je graag een scherp voorstel!

MAAK NU EEN AFSPRAAK

95% tevreden!

Dit vinden onze STAMbassadeurs

Star Star Star Star
30.165 klantreacties

Verde naar verwachting

Lees alle reviews

Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. €776,09 (incl. 21% BTW), recyclingbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303. Het gecombineerde brandstofverbruik van de Energy dCi130 is 4,9 l/100 km (CO2-emissie