✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 29420 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault TALISMAN Estate

TALISMAN Estate - Take Control

Ervaar de nieuwe Renault TALISMAN Estate
of één van onze occasions. Plan direct je
proefrit of kom langs in de showroom.

Onderhoud aan je TALISMAN Estate

Met onderhoud bij Stam Renault komen jij én je Renault TALISMAN Estate niet voor onaangename verassingen te staan. Zo helpen wij je verder met bij service, reparatie en onderhoud van je Renault.

Als officieel Renault dealer kennen wij je TALISMAN Estate als geen ander!

ONDERHOUD & SERVICE

Renault TALISMAN Estate - Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Renault TALISMAN Estate? Laat je overtuigen om te kiezen voor de zakelijke gezinsauto van Renault. In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren voor je klaar. Stap direct in de Renault TALISMAN Estate!

KOM PROEFRIJDEN

Renault TALISMAN Estate - fotogalerij

Kopje koffie?
Wij doen je graag een scherp voorstel!

MAAK NU EEN AFSPRAAK

95% tevreden!

Dit vinden onze STAMbassadeurs

29.420 KLANTREACTIES
Het was fijn en een verrassing voor mij dat ik een proefrit kom maken in een Megane waar ik die ochtend telefonisch had aangegeven ook interesse in te hebben. Die tweede heb ik dan ook gekocht.
Lees alle reviews

95% tevreden!

Dit vinden onze STAMbassadeurs

Star Star Star Star
29.421 klantreacties

De ontvangst met ingepakte auto en feestelijk scherm + Flesje bubbels en paraplu kwamen onverwacht

Lees alle reviews

Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. €776,09 (incl. 21% BTW), recyclingbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303. Het gecombineerde brandstofverbruik van de Energy dCi130 is 4,9 l/100 km (CO2-emissie